head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Antalya genelinde milletvekilliği aday adaylığı için başvuran 109 kişi ilçe merkezlerini ziyaret ederek partililerle buluşuyor...

14 Mayıs seçimleri öncesi Antalya'da 109 kişi Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Aday adayları kendilerini tanıtmak ve partililerle buluşarak projelerini anlatmak için CHP ilçe örgütlerine ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

CHP Antalya milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulunan;

--Dr. Kazım Doğan,

--Av. Müge Gezginci Ünsal,

--Diş Hekimi Murat Özçelik,

--Ali Abbas Yılmaz bugün CHP Alanya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle buluştular.

Kendilerini tanıtan aday adayları bu seçim yarışı sonunda kimler aday olursa olsun parti için çalışmaya devam edeceklerinin sözünü verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, aday adaylarına başarılar dilerken, aday adaylığı sürecinin oldukça yoğun geçtiğini, 109 kişinin başvurusunun partimize olan ilgi ve güvenin bir göstergesi olduğunu, her geçen gün iktidara yaklaştıklarını belirtti. Aday adayları arasında dostluk ve kardeşlik duygularının hakim olması için çalıştıklarını sözlerine ekledi. Antalya'da aday adaylığı süreci devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi'nin aday adayları arasındaki dostça mücadelenin ilgi çekeceği ve seçmenlerin tercihlerini kolaylaştıracağı düşünülüyor.

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler