head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya CHP’nin sevilen genç iş insanları Mehmet Ünal Coşkun, Gürkan Yılmaz ve Avukat Latif Anılgan, ‘CHP’yi Gençleştirme’ projesinde Cumhuriyetin 100. Yılını temsilen partiye 100 üye kaydı yaparak projeye katkı sağladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı üyelerinden Mehmet Ünal Coşkun, Gürkan Yılmaz ve Avukat Latif Anılgan, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın öncülük ettiği ‘CHP’yi Gençleştirme’ projesinde Cumhuriyetin 100. Yılını temsilen partiye 100 üye kaydı yaparak projeye ivme kazandırdı.

 

CHP GENÇLİK 2 6bb4b

COŞKUN: “15 MAYIS SABAHINA UMUTLA UYANACAĞIZ”...
Üyelerin partiye kazandırılmasında öncülük edenlerden Mehmet Ünal Coşkun, CHP’ye ve demokrasiye hizmet etmenin haklı gururunu yaşadığını söyledi. İlçe Başkanı Coşkun Karadağ öncülüğünde bu projeye katkı sağladıkları için mutlu olduğunu belirten Coşkun, “Bu başlangıcı büyüterek devam edeceğiz. Önce 15 Mayıs sabahına daha sonra da demokrasinin kazanacağı bir Türkiye’ye umutla ve ümitle uyanacağımızı düşünerek var gücümüzle çalışacağız” dedi.

ANILGAN: “ÇIĞ GİBİ BÜYÜYEN BİR GENÇ NESİL OLUŞTURACAĞIZ”...
Avukat Latif Anılgan ise , “Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak olan ve yükseltecek olan sizlersiniz” diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ve onun mirası olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençleşme çalışmasına katkı sağlamak mutluluk verici. Bu daha başlangıç uzun ve bitmeyen bir yoldayız. Bu bilinçle her gün daha fazla çalışacağız. Kar topu etkisi yaratacağını düşündüğümüz Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 üyemiz ile çığ gibi büyüyen genç popülasyonu oluşturacağız” diye konuştu.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler