head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi ile Hayri Doğan Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak çalışması tamamlandı. Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce bitkilendirme çalışmaları başladı...

PEYZAJ 2 12663

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Alanya Belediyesi tarafından Oba Mahallesi Çarşamba Caddesi ile Hayri Doğan Caddesi’nin kesiştiği noktada bitkilendirme çalışmaları başladı. Oba Mahallesi’nde bulunan kavşakta yola görsellik katması amacıyla, peyzaj çalışmalarına başlayan ekipler, bölgenin çehresini değiştirecek düzenlemeler yapıyor. Yol ağaç, çalı ve çok yıllık bitki dikim işlemleri tamamlandıktan sonra çim tohumlarının da çıkmasıyla daha modern bir görünüm kazanacak.

PEYZAJ 3 058f0

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada, “Alanya Belediyesi her alanda olduğu gibi park, bahçe ve ilçe genelinde uyguladığı yeşil alan projeleri ile örnek bir belediye olmuştur. Bu kapsamda yürüttüğümüz çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.

PEYZAJ 4 9aa2a

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler