head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi Türkiye’nin en kapsamlı yazı atölyelerinden birisini başlatıyor. Alanya Belediyesi Yaratıcı Yazarlık Atölyesi başvuruları sınırlı sayıdaki kontenjanı ile başladı.

 

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve büyük ilgi gören Yaratıcı Yazarlık Atölyesi kapsamı genişleterek ülkenin en önemli yazı atölyelerinden birisine dönüştürüldü. Yazmaya ve sanata meraklı herkesin beklediği Yaratıcı Yazarlık Atölyesi için başvurular başladı.

Alanya Belediyesi Yaratıcı Yazarlık Atölyesi muhteşem yazarlar, dil üstatları, yazım ve editör atölyeleri ile muhteşem bir kurs imkanı sunuyor. Atölye boyunca; kurgu, zaman, kahramanlaştırma, anlatım biçimleri, dil, metaforlaştırma gibi pek çok konu yüz yüze olarak öğrencilerle buluşacak.

BAŞVURU İÇİN SON GÜN 26 NİSAN

Alanya Belediyesi Yaratıcı Yazarlık Atölyesi 4 Mayıs ile 25 Haziran tarihlerinde her cumartesi farklı temalar ve isimlerle gerçekleştirilecek. Başvuru tarihinin son günü olan 26 Nisan tarihine kadar www.alanya.bel.tr adresinden atölyeye başvurular devam edecek.

Başvuru Formu için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

https://www.alanya.bel.tr/Form/Form_Yazarlik_Atolyesi.aspx

 

 

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler