head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’la birlikte bir araya gelen CHP’nin Antalya milletvekili aday adayları Ali Hancı, Şengül Yeşildal, Dürdane Ergisi, Mustafa Kemal Kahya ve Ömer Zavlak, 7. Sırada bulunan adayı Murat Özçelik’e tam destek olacaklarını ifade ettiler...

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Antalya milletvekili aday adayı olan, milletvekilliği listesine giremeyen Alanyalı aday adayları ortak karar aldı ve milletvekili sıralamasında 7. sırada yer alan Murat Özçelik’e tam destek sözü verdiler.

murat 1 f1917

Mayıs ayında yapılacak genel seçim “Ülkemizin kader seçimidir” diyen Başkan Karadağ ‘’Bu seçim sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin veya Millet İttifakının değil tüm Türkiye’nin seçimidir. Ülkemiz bu seçimden sonra iki yolda çok hızlı bir şekilde ilerleyecek. Kazanırsak Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan ilerleyeceğiz. Dünya ile bütünleşerek, adalet ve hukukun hüküm sürdüğü bir ülke olacağız. Kaybedersek, bu ihtimali düşünmek bile istemeyiz. Parti devleti ile aile devleti arasında bir ülke oluruz” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarının altını çizen Başkan Karadağ, 15 Mayıs’ta CHP’nin iktidarda olacağını ifade etti.

 

murat 2 59097

 CHP ALANYA'DA ÖRNEK BİRLİKTELİK...

 Alanya’dan CHP’nin Antalya Milletvekili Aday adayı olan ancak milletvekilliği listesine giremeyen isimler, 7. sıra adayı Murat Özçelik’i gece gündüz çalışarak Ankara’ya gönderme sözü verdiler.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler