head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısını İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi...

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısını İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı saha çalışmalarının yanı sıra istişare toplantılarını da aralıksız sürdürüyor. AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Milletvekili Aday Adayları Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Uysal ve Özcan Yıldırım'ın da katıldığı 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısı bugün Alanya İlçe Teşkilatında gerçekleşti. Toplantının ana gündem maddesi 14 Mayıs seçimleriydi. AK Parti Alanya Teşkilatı, seçim sürecinde İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu başkanlığında yoğun bir tempo ile çalışmalarını planlı bir biçimde sürdürüyor.

DAVA 1 f62ee

İlçe Başakanı Mustafa Toklu, İl Başkanı Ali Çetin’e yürütmüş oldukları saha çalışmalarının raporunu sunarak yapılan faaliyetler hakkında bilgi aktardı. 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Toklu, “İl Başkanımız Sayın Ali Çetin, Antalya Milletvekillerimiz Sn. Kemal Çelik, Sn. İbrahim Aydın ve Antalya Milletvekili Adaylarımız Sn. Kuddusi Müftüoğlu, Mehmet Uysal ve Özcan Yıldırım'ın katılımları ile 3 kademe Yönetim Kurulu Toplantımızı İlçe Teşkilatımızda gerçekleştirdik. İl Başkanımız Sayın Ali Çetin’e Alanya’mızda yürütmüş olduğumuz seçim çalışmalarımız hakkında rapor sunduk. Vitesimizi her gün biraz daha artırarak çalışmalarımıza hız veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız 'Benim en büyük gücüm teşkilatlarım' diyor. Bu sebeple hep birlikte gece gündüz, yağmur çamur, kar kış demeden çok çalışacağız. Alanya’mız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman olduğu gibi bu seçimde de sahip çıkacak.”ifadelerine yer verdi.

DAVA 3 183a5

ALANYA’YA AK PARTİ SAHİP ÇIKTI...

Antalya’da Milletvekilliği Aday listelerinin açıklanmasının ardından AK Parti haricinde diğer siyasi partilerin listelerinde Alanya’da ki Adaylara yer verilmemesi sebebiyle AK Parti’nin Alanya’ya sahip çıktığını belirten Başkan Toklu; “Alanya’mızın gururu, takım kaptanımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun ve Alanya’mızın değerlerinden Sayın Kuddusi Müftüoğlu’nun listede yer alması, AK Partimizin Alanya’mıza sahip çıkmasının ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Alanya’mıza değer vermesinin bir göstergesidir. Hep beraber el birliğiyle Alanya’mızda güzel işler yapmaya Türkiye Yüzyılı’nda da devam edeceğiz.” dedi.

DAVA 2 4d5e5

 

 

HABER: Sariye  KAYATURAN

Gazeteler