head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

CHP’nin Antalya Milletvekili aday listesinde 14’ncü sırada yer alan Zehra Milli, CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti...

CHPLİ GENÇ VEKİL 2 cebb9

CHP Antalya Milletvekili adayları listesinde 14’ncü sırada yer alan Zehra Milli, seçim çalışmaları kapsamında  , CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, kendisini tanıttı. 

CHPLİ GENÇ VEKİL 3 e598f


BAŞKAN KARADAĞ;"GENÇ VEKİL  ADAYIMIZ GENÇLİĞİNDE UMUDU"...
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ziyareti için Zehra Milli’ye teşekkür ederek, ”Bugün çok değerli bir misafirimiz var Zehra Milli, kendisi CHP Milletvekili adayı. Alanya'mıza geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Partimize ilerleyen yıllarda çok iyi hizmet vereceğine eminim. Ben Zehra Hanımın gençliğine, dinamizmine ve partiye olan inancına inandım.Ülkemizde ki gençliğimizin de örnek umudu olacak adaylarımızdan birisi, Kendisine başarılar diliyorum. Hep beraber sayın Kılıçdaroğlu'nu Çankaya köşküne çıkaracağız” şeklinde konuştu.

CHPLİ GENÇ VEKİL 4 3079b


GENÇ VEKİL ADAYI; "REFAHA ERİŞENE KADAR DURMAK YOK"...
Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Milli, "Ben Avukat Zeliha Milli, 29 Ekim 1996 Elmalı doğumluyum. Denizli’de liseyi okuduktan sonra Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım. Mezun olduktan sonra memleketime hizmet etmek adına Antalya’ya geri döndüm. Burada da serbest avukat olarak çalışmalarımız devam ediyor. Kendimi bildim bileli önceliğim ülkem oldu. Ülkemizin zenginlikleri, doğal güzellikleri, sanayisi, turizmi,  bilim ve teknoloji bakımından çok zeki gençlerimizin yatırımcılarla buluşturulmasıyla turizmin bilim ve teknolojiyle buluşturulmasıyla daha ileri götürülmesi, sanayinin bir takım kaynaklar ayrılarak daha ileri götürülebileceğini, Antalya’nın da hak ettiği konuma gelebileceğini görüyoruz. Ben bunun için bir yola çıktım , ülkem ve Antalyam refaha  erişene kadar benim için durmak yok” dedi.

CHPLİ GENÇ VEKİL 5jpg 1a3d6


GENÇ VEKİL ADAYI; "BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ"...
Antalya’nın en genç adayı olmaktan gurur duyduğunu belirten Milli, "CHP’den Antalya’nın en genç Milletvekili adayıyım. Bu bir kadın olarak bir genç olarak ve örgütün içinden gelen biri olarak bana çok gurur veriyor. Genel merkezimizin, il ve ilçe örgütlerimizin teveccühleriyle aday oldum. Güzel bir sürecin başlangıcı oldu. Antalya’dan genç bir adayın çıkması, genç arkadaşlarımın listede bulunması, bu noktada sayın vekilim Murat Bey’i de tebrik ediyorum. Birlikte yürüyeceğiz bu yolu. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya göndereceğiz bizlerde ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

CHPLİ GENÇ VEKİL 6 05296

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler