head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda 28. Dönem AK Parti Antalya Milletvekili Adayları tanıtıldı...

AKP 2 595ed

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi AK Parti Antalya Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tam kadro aday tanıtım toplantısında yer aldı. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, “Hem Cumhurbaşkanı seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan için en yüksek oy oranıyla tamamlamak, hem de Meclis’teki Milletvekili sayılarımızı yükselterek ülkemizin bu güne kadarki kazanımlarını Türkiye Yüzyılı’nda da devam ettirmek için 7/24 çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

AKP 3 dde2b

“SEFER BİZİM ZAFER ALLAH’INDIR”...

Alanya’dan iki Milletvekili Adayı’nı Meclis’e gönderecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Toklu; “Alanya’mızın iki önemli değeri olan Dışişleri Bakanımız Sn. Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve Sn. Kuddusi Müftüoğlu’nu Meclis’e gönderecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhur İttifakımızla birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ederek herkesin gıpta ile baktığı bir kent olacağız. Bu seçim sadece Türkiye’yi değil tüm İslam coğrafyasını da ilgilendiren, dünya’nın dikkatle takip ettiği bir seçim.

AKP 4 BAKAN ad2a2

Dünya'ya meydan okuyan bir lidere sahibiz. Böyle bir lidere yol ve dava arkadaşlığı yapmaktan ötürü her zaman gurur ve onur duydum. Dünya liderimize yol arkadaşlığı yapacak tüm Adaylarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Rabbim yardımcımız olsun. Sefer bizim, zafer Allah’ındır.” ifadelerine yer verdi.

AKP 5 a6f44

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler