head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yücel mesajında, “Tüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.” dedi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği bir mübarek Ramazan Ay'ını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm Müslümanların mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.”

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler