head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Alanya Uluslararası Çocuk Festivali’nde binlerce çocuk ve ailesi adeta eğlenceye doydu. 2 gün süren etkinlikler çerçevesinde dün gerçekleştirilen uçurtma şenliği ve boya festivalinde renkli görüntüler oluşurken Başkan Yücel de çocukların eğlencesine ortak oldu...

ÇOCUKLARIMIZ 2 d4a6d
Alanya Belediyesi’nin düzenlediği 5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali, 23 Nisan’a damga vurdu. Hem Alanyalı çocuklar ve aileleri hem de 80’in üzerinde ülkeden çocuğun katıldığı festival birbirinden renkli anlara sahne oldu. Aileleri ile birlikte alanı dolduran binlerce çocuk adeta eğlenceye doydu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirilen ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı uçurtma şenliği ve boya festivalinde çocuklar ve aileleri doyasıya eğlendi.

ÇOCUKLARIMIZ 3 cc7ee

BİNLERCE ÇOCUK ALANI DOLDURDU EĞLENCEYE DOYDU...

5. Alanya Uluslararası Çocuk Festivali içerisinde 2 gün boyunca Balon Katlama Atölyesi, Çocuk Oyunları, Palyaço Gösterileri, Balon Parklar, Robot Gösterileri, Survivor Çocuk Parkuru, Baloncuk Gösteri Atölyesi ve Şişme Parkurlar gibi pek çok onlarca etkinlik yer aldı.

Festival alanında kurulan sahne bir an olsun boş kalmazken, Alanya Belediye Tiyatrosu’nun çocuk oyunları, birçok ülkeden gelen çocukların yöresel gösterileri, dans ve müzik şovları izleyenlere güzel anlar yaşattı. Doğukan Manço’nun muhteşem sahne performansıyla tamamlanan ilk günün ardından 2’inci gün de düzenlenen etkinliklerle çocuklar ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı.

ÇOCUKLARIMIZ 4 c3dce

ÖNCE BOYANDILAR ARDINDAN UÇURTMA UÇURDULAR...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı etkinlikler kapsamında çocuklar önce boya festivalinde rengarenk boyalarla eğlendi. Ardından ise Galip Dere Plajı’nda ebeveynleriyle birlikte uçurtma uçurdu.

AİLELERDEN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR...

Birbirinden renkli sahnelerin yaşandığı etkinlikler için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, “Çocuklarımız unutulmaz 2 gün yaşadı. Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile bize çifte bayram yaşatan Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dediler.

ÇOCUKLARIMIZ 5 338eb

YÜCEL: “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ”...

Çocukların eğlencesine ortak olan ve onlara unutulmaz bir gün yaşatan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz Uluslararası Çocuk Festivali’mizde binlerce çocuğumuz ve ailesi 2 gün boyunca süren etkinliklerimizde eğlenceye doydu. Bizler de onların mutluluğuna ortak olduk. Her zaman söylediğimiz gibi çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Katılım gösteren ve emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler