head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

Gecenin bir vakti çıkıp evinden geldi...

--Hem şehrin imajını kurtardı,

--Hem karanlık sokaklar aydınlandı,

--Hem esnafının gönlünde taht kurdu,

--Hem de turistlerin ve halkın teşekkürünü aldı.

duyarlı başkan 2 2d899

HELAL OLSUN SANA ERAY ERDEM BAŞKAN...

Tatil ve eğlence amaçlı Alanya’ya gelen yerli, yabancı turistlerin saat 01:00 de müzik yayınının ve canlı müziğin durdurulmasından  hoşnut olmadıklarını ve bu durumun hem işlerini aksattığını hem de sektöre zarar verdiğini belirten sektör temsilcileri, tepkilerini göstermek için bugün akşam mekanlarını açmadılar.

duyarlı başkan 3 be74f

BAŞKAN ERDEM TEPKİ GÖSTERDİ, EĞLENCE MEKÂNLARI TEKRAR AÇILDI...

Müzik kapanış saatlerinin değişmesi için bugün akşam iş yerlerini açmayan eğlence sektörü temsilcileri ALTSO Başkanı Eray Erdem’in sert tepkisiyle karşılaştı. Yaşanan krizin ardından sektör temsilcilerini toplayan Başkan Erdem, bugün ALTSO’da yapılan toplantıda ‘iş yerlerinin kapanmaması konusunda’ karar aldıklarını hatırlatarak, sektör temsilcilerine alınan karara uymadıkları için tepki gösterdi. Sektör temsilcileri, Başkan Erdem’le yapılan toplantının ardından iş yerlerini tekrar açtılar ve protestodan vazgeçtiler. Tatil ve eğlence amaçlı Alanya’ya gelen yerli, yabancı turistlerin saat 01:00 de müzik kapanmasından hoşnut olmadıklarını ve bu durumun hem işlerini aksattığını hem de sektöre zarar verdiğini belirten sektör temsilcileri, tepkilerini göstermek için bugün akşam mekanlarını açmadılar.

duyarlı başkan 4 1f683

KARARA UYMADILAR, MEKANI KAPATTILAR...

Eğlence sektörü temsilcileri bugün ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret ederek, taleplerini iletmişlerdi. ALTSO’da gerçekleştirilen toplantıda iş yerlerinin kapatmayacaklarını ifade eden esnaflar, akşam saatlerinde isi kararlarından vazgeçerek iş yerlerini kapattılar.

duyarlı başkan 7 1c602

 

Eğlence sektöründe yaşanan krizin ardından hemen devreye giren ALTSO Başkanı Eray Erdem, sektör temsilcileriyle bir araya gelerek iş yerlerini tekrar açtırdı.

duyarlı başkan 8 675c7

 

Bu tür tepkilerin turizm sektörüne zarar verdiğini ve sektörün de kendine çeki düzen vermesi gerektiğini iş yeri sahiplerine söyleyen Başkan Erdem, eğlence mekanlarının tekrar açılmasını sağlayarak turizmde yaşanacak olası bir krizin de önüne geçmiş oldu.

duyarlı başkan 5 6798e

Başkan Erdem, sektör temsilcileriyle yaptığı görüşmede ayrıca gerek merkezi gerekse yerel idarecilere durumu ileteceğini ve bu soruna çözüm üreteceklerini de ifade etti.

duyarlı başkan 6 29eaa

 

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

Gazeteler