head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Antalya-Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit UYSAL Muratpaşa halkının gönlünde her gün sevgiyle yüceliyor.

Muratpaşa Belediye başkanlığına 31 Mart seçimlerinde tekrar seçilen Başkan Ümit Uysal,Halkın-esnafın içinde ve onlarla beraber şehri yönetiyor.

Sanata,el emeklerine ;kadın ve çocuklara dair her etkinlikde destek olan Başkan Uysal,Hayatımızın ortakları olan evcil hayvanlar içinde adeta seferberlik ilan etti..

Hayvanların bakımlarına özen gösterilmesi talimatı veren başkan Uysal,herkesin gönlünde yüceldikçe yüceldi...

m.p.hayvan 2 thumbnail SU İLE SERİNLİK 8 5bbe4

Muratpaşa da Sokak hayvanları için sıcaklık alarmı...

Muratpaşa Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sıcaktan bunalan hayvanlar suyla oynayıp serinliyor.

m.phayvan 3 thumbnail SU İLE SERİNLİK 1 8b1b9

Kavurucu sıcaklarının yaşandığı Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi alarm durumuna geçti. Merkezde sokak hayvanlarının tutulduğu bölümlerin detaylı temizliğiyle birlikte parazit ilaçlaması yapılırken sıcaktan bunalan hayvanların suyla oynamalarına izin verilip serinletiliyor.

m.p.hayvan 5 thumbnail SU İLE SERİNLİK 7 01353

Bununla birlikte Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçenin farklı noktalarına önemli bir bölümü parklarda bulunan mama ve su kaplarını, kedi evlerini tek tek kontrol ediyor.

Veteriner hekimlerin de eşlik ettiği ekipler, mama ve su kaplarını doldururken, kırık ya da çatlak olanları değiştiriyor.

Yüksek sıcaklıklara bağlı sıvı kaybının hayvanlarda çeşitli hastalıkları beraberinde getireceği uyarısında bulunan veteriner hekimler, ilçe sakinlerini hem parklarda bulunan su kaplarını kontrol etmeye hem de kapılarını önüne bir kap su bırakmaya davet etti.

Gazeteler