head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin öncelikle ülkemize, milletimize ve Alanya’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum...

Alanya’mız, 14 Mayıs seçimlerini bir demokrasi şöleni havasında, alnının akıyla kazasız belasız bir şekilde tamamladı. Ülkemizde ve Alanya’mızda tarihin en yüksek katılımlı seçimlerinden birini yaşadık. Bu sebeple ülkesi ve geleceği için tercihini sandığa yansıtan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum.

Tercihini AK Partimiz, Cumhur İttifakımız ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanan vatandaşlarımıza hassaten teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Bir kez daha görüyoruz ki seçim sandıkta kazanılır. Seçim sürecinde asılsız, yalan ve şişirilmiş anketler ile algı yürütmeye çalışanların elinde sonuçlar patlamıştır. Kazanan, seçim tablolarının göstereceği rakamların ve oranların ötesinde tartışmasız bir şekilde ülkemiz olmuştur, milletimiz olmuştur.

En yakın rakibine 2 Milyondan fazla oy fark atan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, bu süreçte oynanan oyunları, yapılan kirli planları milletimizin desteği ile bozmayı başarmıştır. Kirli ittifak içerisinde olanlara en güzel cevabı milletimiz sandıkta vermiştir.

7’li masanın verdikleri vaatlerin her birinin boş olduğunu halkımız bir kez daha anlamıştır. En başından beri asılsız sayısız yalan ile halkımızı manipüle etme çabaları boşa çıkmıştır. Biz davamızın ve halkımızın yanındayız. Yüzümüzün akı ile halkımızın hakkı olanı onlara vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yolumuz tek, birliğimiz tamdır. Biz hep halkımızın içinde ,halkımızın yanındayız.

YSK takvimine göre 28 Mayıs 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Seçimi tekrarlanacaktır. Dün olduğu gibi bugünde ve yarında liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durmayı sürdüreceğiz. 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük zaferini tüm hemşehrilerimizle birlikte kutlayacağız.

 

 

 

 

HABER: Uğur  AKDAĞ

Gazeteler