head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

 

CHP Alanya ilçe Başkanı Coşkun Karadağ, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçiminde 6’lı Masa’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için önceki seçimdeki performansın 2 katı çalışacaklarını söyledi...

KARADAĞDAN TEŞEKKÜR 2 180b2

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçiminde Alanya’da aldığı yüzde 48,6 oy oranı ile birinci parti olan CHP Alanya  İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçiminde 6’lı Masa’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mutlaka cumhurbaşkanı seçileceğini söyledi.

KARADAĞDAN TEŞEKKÜR 3 35b18

14 Mayıs’taki seçim için çalışan partililer ve Alanya halkına teşekkür eden Başkan  Karadağ, “Alanya’da CHP tarihinde olmamış bir başarı kazandı. Hem cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçiminde CHP birinci parti oldu. Omuzlarımıza bir yük daha bindi. Biz bu birinciliği bu oylarla, sayıyla değil, çok daha fazla yukarıya çıkarmaya mecburuz. Burada cansiperane çalışan milletvekili adayımız Murat Özçelik’e de çok çok teşekkür ediyorum. Bizlerle beraber köy kömet demeden bütün performansını gösterdi, bize oy topladı ama tecelli bu şekilde gerçekleşti. Ancak umudumuzu hala kaybetmedik. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu bugün cumhurbaşkanı olmaya en yakın kişi. Adayımız Kılıçdaroğlu mutlaka cumhurbaşkanı olacak. Çalışma performansını bundan öncekinin 2 katına çıkarmak mecburiyetindeyiz. Buna inandık. Yönetim kurulu, partili arkadaşlarım ve yetkili organlarımızla beraber buna and içtik. Çalışmamızı bu saatten itibaren 2 katına çıkararak Alanya’da üstümüze düşen görevi cansiperane yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler