head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Alanya’da coşkulu kutlamalarla başladı. Atatürk Anıtı önünde yapılan törenin ardından, İskeledeki programlarla devam eden kutlamalar ile Alanya gençliği bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

ALANYADA 19 MAYIS COŞKUSU 2 8bd92

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programları Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni ile başladı.

Programa;

--Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer,

--Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,

--Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı,

--siyasi parti başkanları, oda ve STK temsilcileri katıldı.

ALANYADA 19 MAYIS COŞKUSU 3 627fd

Törenin ardından protokol üyeleri ve gençler hep birlikte İskele Şelale önüne “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi. Bayraklarla büyük bir coşkuyla yapılan yürüyüşün ardından program İskele Caddesi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Şiirlerle devam eden etkinlik gençlerin halk oyunları, judo ve karate gösterileri ile devam etti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan gösteriler ayakta alkışlandı. Daha sonra Kaymakam Fatih Ürkmezer ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çadırlara kurulan sporcu gençleri ziyaret edip ve başarılar dilediler. Başkan Yücel, Türk tarihinde önemli bir yeri bulunan Okçuluk ile ilgili kurulan stantta gençlerle bir araya gelerek ok attı. İskele Şelale Önündeki programın ardından ise gençler için tekne turu düzenlendi. Yüzlerce genç denize açılarak unutulmaz bir gün yaşadılar.

ALANYADA 19 MAYIS COŞKUSU 4 1b0eb

ÜNLÜ POP SANATÇISI EDİS ALANYALILARLA BULUŞACAK...

19 Mayıs kutlamaları akşam da devam edecek. Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi’nin organizasyonu ile 20.00’da Atatürk Anıtı önünde toplanacak olan binlerce vatandaş, fener alayı eşliğinde yürüyüş yapacak. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Fener Alayı’nın ardından Alanya Belediye Binası arkasında 21.30’da ünlü pop sanatçısı Edis konserine tüm Alanyalıları davet etti.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler