head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Alanya Belediyesi tarafından Mahmutlar Mahallesi’nde yapımı devam eden Kültür ve Etüt Merkezi’nde son kattaki tabliyelerin beton döküm işlemi gerçekleştirildi...

BETON 2 c25cf


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Üretken Belediyecilik anlayışla Mahmutlar halkına söz verdiği Kültür ve Etüt Merkezi hızla yükseliyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, son katın tabliye beton döküm işlemini gerçekleştirdi. Son döküm işlemini Alanya Belediyesi Başkan Yardımcıları Özgür Karamut ve Fevzi Alaettinoğlu yerinde takip etti.

BETON 3 dcbd6

KARAMUT: “SON AŞAMAYA GEÇİYORUZ”...

Alanya Belediyesi İcracı Müdürlüklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Karamut döküm işlemini yerinde takip ederken yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Başkanımız Adem Murat Yücel’in Mahmutlar halkına verdiği sözü hızlı bir şekilde hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Hızla yükselen Kültür ve Etüt Merkezi’mizde son katın tabliyesine beton dökümünü tamamladık. Hızla son aşamaya doğru geçiyoruz. Bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum.”

BETON 4 047e5

 

ALAETTİNOĞLU: “DOĞUNUN İNCİSİNE YAKIŞAN BİR TESİS GELİYOR”...

İnşaat alanında incelemeler yapan ve devam eden çalışmaları yerinde takip eden Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu ise şu şekilde konuştu; “Alanya Belediyesi olarak Başkanımız Adem Murat Yücel öncülüğünde üretken belediyecilik anlayışı ile şehrimizin dört bir yanında yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Doğu bölgemizin incisi Mahmutlarımıza Başkanımız örnek ve yakışan bir tesis daha kazandırıyor. Son beton dökümü gerçekleştirilen tesisimiz hızla yükseliyor. Mahmutlarımıza ve Alanya’mıza hayırlı olsun.”

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler