head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

 


Alanya’da Hıdırellez yolu giderek çileye dönüşüyor. Bölgede yatırım yapan iş insanları en az 50 milyon euro’luk yatırımın zarar gördüğünü dile getirdiler...

uçurumda villalar 4 74ca5

Gazetemizin  İhbar Hattı’na gelen görüntülerde Alanya Hıdırellez yolunun içler acısı hali çevre sakinleri tarafından tepki ile karşılanmıştı. 

Sugözü Mahalle Muhtarı Hasan Uysal, bir an önce yolun iyileştirilmesi ve denetimlerin sıklaştırılması adına çağrısında bulunmuştu. Bölgede yabancıya yönelik konut satışı yapan iş insanları da zararın boyutunu dile getirdiler.

 

YOLREZALETİ 2 123b6

Alanya Hıdırellez yolunun zararı: 50 milyon euro...

İş insanları , ev satmak için yurt dışından gelen misafirlere yoldan geçemedikleri için evi gösteremediklerini ve yabancı yatırımcıların ülkelerine dönerek farklı yerlere yöneldiklerini belirttiler.

uçurumda villalar 2 b2121

Bölgedeki villaların en az 1 milyon euro değeri olduğunu belirten iş insanları, toplamda 50 milyon euro’yu aşan yatırımın yol yüzünden çöp haline geldiğini söylediler. Yetkililere seslenen iş insanları “Bu durum turizmi baltalamaktır. Kısa zaman içerisinde yolun eski haline getirilmesini istiyoruz” dediler.

 uçurumda villalar 3 e880c

 

 

 

HABER: Ayten  YILMAZ

Gazeteler