head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya yerel seçimleri için çalışmaya başladıklarını söyledi. Karadağ, “Parti misyonuz hem siyasetimizi güçlendirmek hem de yapacaklarımızın en fazlasını yapmak olacak” dedi...

Yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ, “Alanya’da milletvekilliğinde bin 200’e yakın küsuratla birinci parti olduk. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de her iki oylamada da 10 bin 200, 10 bin 400 oy farkıyla yine birinci partiyiz. CHP artık Alanya’da siyasetin birinci partisi. Demokrasinin olmazsa olmazı seçimler. Ülkemizde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Alanya’da ise CHP birinci parti. Alanya’nın bundan sonra geleceğini belirleyecek siyasi parti CHP. Alanya seçimde bir demokrasi örneği verdi” dedi.

CHP VE e365f


“OYLARI YUKARIYA ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLADIK”...


Siyasetin geleceği tayin etme sanatı olduğunu ifade eden Karadağ, “Alanya’da birinci parti olarak bundan sonra siyaseti bizler belirleyeceğiz. 9 ay sonra yeniden bir seçim ortamına gireceğiz. Bu seçim ortamında Alanya’da yerel seçimler olarak. Bizler dünden itibaren Alanya halkının omuzlarımıza vermiş olduğu birinci parti sıfatıyla birlikte yerel seçimlerde aldığımız oyları katlamak, daha yukarıya çıkarmak için çalışmamız başladı. Önümüzde birçok zorlu günler olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu seçimde en büyük handikaplardan biri devlet olanaklarını seçim ortamı içerisinde harcanması olacak. Bunları da dikkate alarak seçim ortamına gireceğiz. Bu seçimlerde her türlü handikapları göze alarak Alanya yerel seçimleri için çalışmaya başladık. Parti misyonuz hem siyasetimizi güçlendirmek hem de yapacaklarımızın en fazlasını yapmak olacak. Genel merkezimiz nasıl bir karar alırsa Alanya’da bunun uygulamasına geçeceğiz. Kavga, savaş ve çalışma bitmedi” diye konuştu.

 

 

 

 HABER: Ayten YILMAZ

 

 

 

 

Gazeteler