head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Türk Kızılayı Alanya şube başkanı Dikici '' Kurban bereketini bir yıl boyunca yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye'' sloganıyla tüm Alanyalıları kurban bağışı için standa davet etti...

Kızılay Alanya Şube Başkanı Mehmet Dikici ''Kızılay için kurban bağışı sabah Alanyum mağazasının açılışından yani saat ondan itibaren akşama kadar devam edecek. Bu yıl ilk defa Alanya şubesi olarak Kızılay bağışlarını kabul ettiğimiz bir standımız var. Tabii hedefimiz yüzü geçmek ama inşallah daha fazla olur. Yurtiçi kurban bedeli 850 lira, yurtdışı 725 lira.. Bu yıl 51 ülkede İnşallah kurban bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

KIZILAYA BAĞIŞIMG 20190727 WA0038 4cbf0

MHP  Alanya İlçe başkanı Mustafa Türkdoğan'da Türk Kızılayına Kurban bağışı yaptı.

 


ALANYA TÜRK KIZILAYI'NA KURBAN BAĞIŞI İÇİN 4 FARKLI METOT VAR...

DİKİCİ: "Tabii kurban bağışı yapmak için 4 tane farklı metodumuz var.

--Bir tanesi web sayfasından bizim https://www.kizilay.org.tr/kurban/web sayfasından oradan zaten adamlar gösteriliyor. Kolay bir şekilde kredi kartı ile yapılabilir. Hatta 4 takside kadar da imkan var.

--Ayrıca 168 numaralı telefon hattında yapılabiliyor.

Bir başka metotsa bizim Alanya şubemizin Mahmutlar'daki Ziraat Bankası hesabımıza yapılabilir.

--Son olarak stantlara gelerek bağışta bulunulabilir.

Bizim stantlarda gönüllü görevlilerimiz olacak. Makbuz karşılığında bağışlarını yapabilirler. İnşallah Alanyalıların büyük duyarlık göstereceğine inanıyorum ve kurban bağışına ilgi göstermelerini temenni ediyorum'' dedi.

Gazeteler