head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in koltuğu Kestel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Ayşe Sena Karagöz’ün oldu...

Kaymakam Ürkmezer 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kestel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Ayşe Sena Karagöz, Okul Müdürü Yılmaz Akın ile Sınıf Öğretmeni Asuman Kahrama’nı makamında ağırlayarak koltuğunu Ayşe Sena Karagöz’e teslim etti.

MİNİK KAYMAKAM 2 c3acf

Kaymakamlık koltuğuna oturan Ayşe Sena ile sohbet eden Kaymakam Ürkmezer Ayşe Sena’ya Kaymakamın görev ve yetkilerinden bahsetti.

 

Koltuğu devralan Ayşe Sena Milli Eğitim Müdürü koltuğunu devralan Gönül Kemal Reisoğlu İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Sayra Berin Yılmaz’ı telefonla bağlatarak yeni Milli Eğitim Müdürü Sayra Berin Yılmaz’a ‘’ Milli Eğitim benim için çok önemli, çocuklar mutlaka kitap okumalı, bu konuda sonuna kadar arkanızdayım ve yaptığınız işlerde sizleri destekliyorum’’ dedi.

 

Telefonun ardından Ayşe Sena ile dersleri ve hobileri hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer Ayşe Sena Karagöz nezdinde tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak '' Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tam 104 yıl önce bu anlamlı günü çocuklara armağan etti. Çocuklarımız ise onlara emanet edilen bu güzel vatanı ilelebet ileri taşıyacaklardır. Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum'' dedi.

 

Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından Ayşe Sena Karagöz'e kitap ve kırtasiye malzemesi hediye edildi.

 

 

 

HABER: Halime Yağmur  AKDAĞ

Gazeteler