head

2183026 810x458 75f08
Pazar, 08 Eylül 2024

Alman tur operatörlerinden FTI'nin iflasının ardından ALTSO Başkanı Eray Erdem ve Alanya turizm sektörü temsilcileri bir araya geldi...

 

Alman tur operatörlerinden FTI'nin iflasını açıklamasının ardından ALTSO Başkanı Eray Erdem, Alanya Belediye başkan Danışmanı ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Açıkalın, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile ALTAV ve ALTİD yöneticileri ile ALTSO'da bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantının adından Burhan Sili ve Eray Erdem açıklama yaptılar.

MAĞDURİYET YAŞATMAYACAĞIZ...


Toplantı ile ilgili konuşan Sili, " Son aldığımız bilgilere göre görünen o ki şu anda içeride olan misafirlerle ilgili bir sorunumuz yok. Biz her zaman olduğu gibi Türk misafirperverliğimizi ön planda tutarak, bizi tercih edenlere herhangi bir mağduriyet yaşatmayacağız.

UÇUŞLAR DURDURULDU...

Değerlendirmede bulunan Başkan Eray  Erdem, "Ziyaretçilerimizin mağdur edilmemesi adına bütün otelcilerden istirhamımız, normal tatil periyodlarında ağırlamaları. Otelcilerimizle ve karşı muhattaplarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Biraz önce gelen bir haber var. 10 Haziran tarihine kadar Almanya'dan Antalya Havalimanı'na gelecek olan uçuşlar durdurulmuş vaziyette. Burada sigorta şirketlerinin sorumlulukları var, onlar devrede. En azından şu anda konaklayanlarla ilgili bir sorun yok. Bu umut verici. Yarın Burhan Başkanımız Valilik ile bu konu özelinde bir toplantıya katılacak. İnşallah o toplantıdan sektör temsilcilerimizi bir tık rahatlatacak haber alırız." dedi.

 

 

 

 

ALANYA GÜNEŞİ HABER MERKEZİ

 

Gazeteler