head

2183026 810x458 75f08
Pazar, 08 Eylül 2024

 

 

Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti (ALGC) Başkanı Ferit Kesen ve Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Kanberoğlu, Azerbaycan dönüşünde Alanya'da trafik kazası geçirdi...

Edinilen bilgiye göre, Azerbaycan'da Media Türk TV’ye konuk olan ALGC Başkanı Ferit Kesen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyesi Meryem Kanberoğlu, Türkiye'ye dönmelerinin ardından Alanya'da trafik kazası geçirdiler.

 Kaza, Ferit Kesen ve Meryem Kanberoğlu'nu Alanya GZP Havalimanı'nda karşılayan Uğur Kanberoğlu idaresindeki aracın Alanya'ya dönüşü sırasında meydana geldi. Kırmızı ışıkta geçen bir başka araçla çarpışan ALGC ekibi kazada yaralandı.

 

FERİT KAZA 3 4c87b

Kazanın ardından yine onlarla birlikte seyir halindeki bir başka araçta bulunan ALGC Başkan Yardımcıs Mesut İlhan ve Genel Sekreter Zeliha Oner yaralıların yardımına koştu.

Olay yerine çağrılan ambulans ile Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı. Tedavileri yapılan Ferit Kesen, Uğur Kanberoğlu ve Meryem Kanberoğlu taburcu edildiler.

"BÜYÜK BİR KAZA ATLATTILAR"...

Kazanın ardından açıklamada bulunan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı ve DİM Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, "Çok büyük geçmiş olsun. Ekibimiz büyük bir kazayı şans eseri yaralı olarak atlattılar. Bizler de onların sağ salim olmalarından dolayı çok şansılıyız. Allah tekrarını göstermesin" dedi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler