head

2183026 810x458 75f08
Pazar, 08 Eylül 2024

 

 

 

Alanya'nın Tosmur mahallesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavga olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi...

tosmurda cinayet 2 f50f9

Alanya'da iki gün önce  meydana gelen olayda baba ile oğul bıçaklı kavgaya karıştı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

tosmurda cinayet 6 0a8e2

Olay, saat 19.00 sıralarında Tosmur Mahallesi'nde meydana geldi. H.P. ve oğlu H.P. ile Mehmet Taşer, kardeşi Hüseyin Taşer ve Abdullah Solmaz arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışmanın ardından Mehmet Taşer, Hüseyin Taşer ve Abdullah Solmaz vücutlarının farklı yerlerinden bıçaklandı.

 

tosmurda cinayet 7 a9145

Olayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarak onları hayatta tutmaya çalıştı.

tosmurda cinayet 5 cea50

Sokak ortasında yaralılara ilk müdahaleleri yapıldı.

 

Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara ambulanslarla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı ancak Mehmet Taşer, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

tosmurda cinayet 4 beff3

Diğer yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenildi. H.P. ve oğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın ardından gözaltına alınan H.P ve oğlu H.P. ile anne S.P. karakolda ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

tosmurda cinayet 3 ea5a6

Baba ve oğlu bugün tutuklanarak Alanya Cezaevine gönderildi, Anne tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler