head

2183026 810x458 75f08
Pazar, 08 Eylül 2024

 

 
Milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu’nun Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) Çekya Most Pisti'nde gerçekleşen yarışı, Alanya’da tarihi Kızılkule önünde kurulan dev ekranda sporseverlerle buluşturuldu...
 
Motor sporlarında Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı, Çekya Most Pisti’nde gerçekleşen etapla devam etti.
 
Alanya Belediyesi ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) işbirliğinde motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarında mücadele eden milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu ve Can Öncü ile Bahattin Sofuoğlu’nun yarışlarını, tarihi Kızılkule önünde kurduğu dev ekranda canlı yayınladı.
 
RAZGATLIOĞLU 2 12bf7
 
RAZGATLIOĞLU ÜST ÜSTE 10. KEZ DAMALI BAYRAĞI GÖĞÜSLEDİ...
 
Yarışın başlamasıyla 2. sıraya gerilese de alışık olduğu gibi yarışı en önde tamamlamayı başaran Toprak Razgatlıoğlu, 10. kez üst üste damalı bayrağı ilk göğüsleyen sporcu olmayı başardı. Elde ettiği sonuçla hafta sonunu üç zaferle tamamlayan Razgatlıoğlu, Çek Cumhuriyeti’ndeki zaferiyle arka arkaya üçüncü hat-trick'ini yaparken, aynı zamanda 10. zaferini almış oldu.
 
RAZGATLIOĞLU 3 75b08
 
DENİZ ÖNCÜ’DEN TEŞEKKÜR...
 
Yarışı, Razgatlıoğlu’nun abisi Tümay Razgatlıoğlu, Moto 2 Dünya Şampiyonası yarışçısı Deniz Öncü, Türkiye SBK ekibi de heyecanla izledi. Alanya Belediyesi’ne, güzel ve anlamlı bir etkinlik için teşekkür eden Deniz Öncü, “Toprak abimi ve kardeşimi Çekya’da düzenlenen yarışlarda, Alanyamızdan canlı izleyebildiğimiz için çok mutluyum” dedi.
 
 
 
 
 
 
HABER: Ayten  YILMAZ

Gazeteler