head

2183026 810x458 75f08
Salı, 22 Ekim 2024

 

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve Kleopatra Cankurtarma Merkezi iş birliği ile Cankurtaran Eğitimi düzenlenecektir...

Cankurtaran Eğitimi; 21 saat (3 gün) teorik ve uygulamalı konuları kapsamaktadır.

 

BRONZ BELGE...

Çalışma alanları: Aqua parklar, havuzlar Bronz Cankurtaran Belgesi Eğitimi Cankurtaran Eğitimlerinin başlangıç seviyesidir. Kursun ilk iki günü saat 08.30-18.30 arası, kursun üçüncü günü ise 08.30-09.30 arası eğitim verilmektedir. İlk iki gün teorik ve pratik eğitimler üçüncü gün ise yazılı sınav yapılarak kurs süreci tamamlanmaktadır. İlk iki gün 6 şar saat teorik ders anlatımı, 4 er saat havuzda yüzme eğitimi verilmektedir. Üçüncü gün ise 1 saat sürmekte ve test olacak şekilde yazılı sınav yapılmaktadır. Belge kursun üçüncü günü öğleden sonra federasyonun resmi sitesine ve e-devlete düşmektedir.

GÜMÜŞ BELGE...

Çalışma alanları: Aqua parklar, havuzlar, sahil, iskeleler Bronz Cankurtaran Sertifikasına alanlar ikinci seviye olan Gümüş Cankurtaran Eğitimi’ne başvurabilirler. Eğitim süreci toplam 21 saat olacak şekilde 2,5 gün sürmektedir. Kursun ilk iki günü saat 08.30-18.30, kursun üçüncü günü ise 08.30-09.30 arası eğitim verilmektedir. İlk iki gün teorik ve pratik eğitimler üçüncü gün ise yazılı sınav yapılarak kurs süreci tamamlanmaktadır. İlk iki gün 6 şar saat teorik ders anlatımı, 4 er saat denizde yüzme eğitimi verilmektedir. Üçüncü gün ise 1 saat sürmekte ve test olacak şekilde yazılı sınav yapılmaktadır. Belge kursun üçüncü günü öğleden sonra federasyonun resmi sitesine ve e-devlete düşmektedir. Başvuru için 18 yaşını gün ay yıl olarak doldurmuş olmak, iyi derecede yüzme bilmek, en az ilkokul mezunu olmak ve mezuniyet belgesi, 1 adet kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile odamız Eğitim Şubesi’ne gelerek form doldurulması gerekmektedir. Cankurtaran Eğitimi 01 Kasım 2024 tarihine kadar ön başvuru toplamaya başlanmıştır. Eğitime yeterli katılımcı sağlandığı takdirde Kasım ayı içerisinde programlanacaktır.

 

 

 

HABER: Mertcan  YILMAZ

Gazeteler