head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya İYİ PARTİ İlçe başkanı Yücel Apaydın haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından basın açıklaması yaptı. Açıklamasından önce;Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile yaptıkları ziyaret konusunda açıklamalarda bulunan APAYDIN; "iki gün önce  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek’e bir ziyaret gerçekleştirdik ve Alanya'mızın sorunlarını İyi Parti  Alanya İlçe teşkilatı olarak bir dosya halinde kendisine ilettik .Başkan Böcek Alanya’yı çok önemsiyor. Alanya’nın sorunları ile özel  ilgilenmesi  bizi mutlu etti” dedi...

YÜCEL BÖCEK 2 73158834 2406943736242382 951729413802688512 n 64b47

 

YÜCEL APAYDIN: "Barış Pınarı Harekatı'nda vatanı için şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah'ta rahmet, ailesine sabırlar diliyoruz. Canını dişine takıp, güvenliğimiz için fedakarlık eden Mehmetçiklerimize Allah Kudret versin. Koçyiğitlerimiz, Şanlı ordumuz daha önce devleti hendeklerden çıkarıp almıştı. Şimdi de devleti yanlış dış politikalardan alıp çıkarmaya çalışıyor. Allah zaferinizi, gücünüzü daim etsin. Alanya'dan yiğitlerimize selam olsun!

Türkiye’nin iyi ve cesur insanları elbette terörün karşısında duracaktır. Bizler Ay Yıldızlı bayrağımızın gölgesinde birlik çağırısı yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan seyahatinde "Millet İttifakı dağılmalıdır' şeklinde konuşarak makamı gereği dikkattinden kaçan sözler sarf etmiştir. Buradan Sayın Erdoğan’a çağrımızdır. Böyle bir dönemde makamınız gereği sözlerinize son derece dikkat etmeniz gerekir. Mehmetçik harekattayken size düşen farklılıkları körüklemek değil, ortaklıkları güçlendirmektir. Harekat sürerken, ‘Millet İttifakı dağılmalıdır’ şeklinde konuşmak makamınıza yakışmaz.

Kardeşim dediğiniz Esed'le, bir zamanlar ayrınızın olmadığı Müslüman kardeşlerle, bataklıkta kaybolmaya ramak kalan Arap Birliği'ne destek hevesinizle, yetmeyip Afrika'ya kadar uzanan elinizle Türk soydaşlarımızı unuttunuz. Gün birlik günü, dediğinizde en çok güvendikleriniz sizleri hançerledi. Birer birer sırtlarını döndüler ve yalnız kaldınız. Aslınızdan gelen kudreti unuttunuz. Araplara üzülürken Uygur Türklerinin çektiği zulümü unuttunuz. Gelin geç olmadan yüzünüzü Güneşe dönün, Yüzünüzü Türk'e dönün. Biliniz ki dert ortağınızda, çözüm ortağınızda soydaşlarınızdır. Türkler birlik oldukça bir cihana bedeldir.
Bizler;
Yürümezsek hak yolda,
Erimezsek hak yolda,
Çürümezsek hak yolda,
Gök girsin, kızıl çıksın.

Ne Mutlu Türküm Diyene!"  Sözleri ile açıklamasını sonlandırdı.  

 

HABER:Mertcan YILMAZ

Gazeteler