head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,Alanya Güneşi Gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni ibrahim Akdağ'a; AK PARTİ Merkezi hükümetinin uygulamaları hakında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

KARADAĞ VE AKDAĞ GÜNDEME DAİR DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDULAR...

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ,Büyükşehir yasası hakında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KARADAĞ VE AKDAĞ 1 72249341 496246991227298 4679262552826314752 n 3e70b

KARADAĞ: "2014 yılında çıkarılan Büyükşehir yasasına CHP Genel Merkezi Yönetimi ve Ülkede ki Tüm CHP liler olarak karşı çıktık ve her zaman yerinde yönetimi savunduk.Ama AK Parti Hükümeti ve Bu yasayı çıkaranlar,kırsalda yaşayan vatandaşların oyuna göz dikdikleri için,Büyükşehir yasasının eksilerini göz ardı ettiler.Büyükşehir yasası ile nüfusu 600 bin ve üzeri olan iller Büyükşehir olarak kabul edildi ve Bu şehirlerin mücavir alanlarında ki tüm köyler ve ilçelerde ki köyler mahalle statüsü aldı. Bu köylerin grup yolları ile ilçelerde ki ana caddeler ile büyük ara caddeler de gelir ve giderleri ile  Büyükşehire  bağlandı.

Ne acıdır ki Bugün,Merkezi hükümet CHP nin kazandığı Ülkemizde ki tüm Büyükşehirlere hizmet gelmesi konusunda engel çıkarıyor.Halkımızın bu gerçekleri bilmesini istiyorum.Bu konuda siz değerli ve tarafsız basınımıza da büyük görevler düşüyor.CHP İktidara geldiği zaman Belediyeleri kapanan ve mahalle yapılan yerler tekrar ilçe ve belde belediyesi statüsünü kazanacak ve mahalle yapılan ama hizmet almayan köylerimiz de yine köy statüsüne kavuşacak"dedi.

KARADAĞ VE AKDAĞ 2 73013333 2444104282504816 8242816507663351808 n 82f4c

 

KARADAĞ;AYSULTAN PLAJI HAKKINDA YİNE AÇIKLAMA YAPTI VE  ALANYA'DA ONKOLOJİ HASTANESİ  KURULMASI İÇİN DÜŞÜNCESİNİ AÇIKLADI...

CHP Alanya İlçe başkanı Coşkun Karadağ ülke ve Alanya gündeminde bir çok konuyu ve yapmak istediklerini anlattıkdan sonra söz bir ara kadınlar plajına geldi.

KARADAĞ:"Bakın Aysultan plajını niçin açmıyorsunuz dediler.Bu sadece bir örnek.Benim ilçe başkanı olarak kanaatim de ve gördüğüm de şu;Güzel ülkemizde ki Büyükşehirlerin tamamına yakınını kaybeden AK PARTİ merkezi hükümeti, hizmetler ve tahsisler konusunda engeller çıkarıyor ve halka hizmet etmemizi engelliyor.Bizler CHP olarak halkımızın büyük sevgi ve desteği ile seçildik ve onlara hizmet için geldik göreve. Niçin yapmıyalım.Eğer bir eksik var ise ,halkımız bilsin ki Hizmetin ilgili olduğu bakanlığın engeli veya ilgisizliği var." dedi.

Bir başka konuya da değinen KARADAĞ:"ALKÜ Hastanesi başhekimimizi ziyaret ettiğimde,hastanenin tam karşısında 30 dönüm bir alan olduğunu ve buranın Büyükşehir envanterinde olduğunu;buranın ONKOLOJİ Hastanesi yapılması için tahsisinin gerektiğini söylemesi bende heyecan yarattı ve çok da duygulandım.Sayın Başhekime şunu söyledim;Eğer bu alan hala Büyükşehir envanterinde ise memnuniyetle ve siyaset üstü bir arzu ile size tahsis ederiz. Bizim hiç adımızı ve partimizi anmasanız bile olur.Yeter ki halkımız acı ve yoksulluk çekmeden ve zor şartlar da  ulaşım sorunu yaşamadan sağlığına kavuşsun.Çünkü kanser hastalığı hepimizin içini yakan bir hastalık ve hastalarımız buradan 150 km yol katederek Antalya ya gitmek zorunda kalıyor"

 

HABER:İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler