head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

ARSLANLAR ŞEHRİ BOZKIR...

Geçmiş dönem Alanya Belediye Meclis üyesi ve Alanya'nın sevilen iş adamı;Alanya Güneşi Gazetemizin de baş yazarı olan Cemal Palamutçu'nun bugün uzaklardan misafirleri vardı...

Konya'nın Bozkır ilçesi Belediye Başkanı Sadettin Saygı,bazı Meclis üyeleri ve Cumhur ittifakı (Bozkır MHP-AK PARTİ)ilçe başkanları ile Alanya ya resmi ziyarette bulundular.Resmi temasların ardından; Yıllara dayanan dostlukları bulunan Alanya Güneşi Gazetemizin Başyazarı Cemal Palamutçu'yu mekanında ziyaret ettiler..

PALAMUTÇUYA ZİYARET 2 75250833 440661263274523 3180983793099997184 n 61607

Bu ziyarete dair duygu ve düşüncelerini paylaşan CEMAL PALAMUTÇU: ""Komşumuz Konya ilimizin şirin ve yüksek tepelerde Torosların zirvesinde yer alan tarihteki adıyla ''Arslanlar Şehri'' olan Bozkır'ımızın kadirşinas mütevazi ve arkadaş canlısı yöneticileri Alanya'mızda bir kısım incelemelerde bulunarak kentler arası ilişkilerin geliştirilmesi anlamında istişareler gerçekleştirdiler.

Bozkır tarihi yapısı ve bağrından yetişen çok önemli şahsiyetleriyle her dönemde çok ve büyük önem arz eden bir kent olarak anılmış bir kentimizdir.
Alanya ilçemiz halkının bilhassa yazın yayla mevsiminde Bozkır ilçemizle çok yakın teması olmakta ve her iki ilçe halkı iç içe ve ekonomik anlamda da çok sıkı ilişkiler içinde bulunmaktadırlar.
Nasıl ki Sayın Adem Murat Yücel başkan Alanya için bir şanssa Sayın Sadettin Saygı başkanda Bozkır için çok büyük bir şans olarak kabul görmekte canla başla çalışarak ilçelerinin inkişafına uğraşmaktadırlar.
Cumhur ittifakının iki kanadı olan Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır'da örnek bir dayanışma içerisinde ilçe menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik sergilemektedirler. Bunun en güzel ispatı hep beraber gerçekleştirdikleri Alanya inceleme gezisi olmuştur.
Ak Parti Bozkır ilçe başkanı Sayın Kadir Güven, Milliyetçi Hareket Partisi Bozkır ilçe başkanı Sayın Rıfat Küçükduran ve beraberlerinde T.C.Bozkır Belediyesi başkanı Sayın Sadettin Saygı ve belediye meclis üyeleri Sayın Meltem Ayhan,Kıymet Altınışık,Mustafa Şahin,Yusuf Er,Ramazan Sağlam,Hasan Özcan,Arif Durna olduğu halde bir ve birlik içerisinde Alanya'mıza inceleme ve istişare ziyareti gerçekleştirmişlerdir.
Sonuçları anlamında her iki ilçe için önem taşıyan bu ziyaretler kapsamında Ak Parti Alanya ilçe başkanı Sayın Mustafa Toklu,Milliyetçi Hareket Partisi Alanya ilçe başkanı Sayın Mustafa Türkdoğan ve T.C.Alanya Belediyesi başkanı Sayın Adem Murat Yücel beyefendilerle istişarelerde bulunulmuş ve ilçeler arası yapılabilecekler konuları ele alınmıştır.
Bu birlik ve beraberlikle oluşan ahenk ve kuvvet her işin üstesinden gelinmesi sonucunu mutlaka ortaya çıkaracaktır. Herşey Bozkır için düstürüyle hareket eden bu heyetin yolu açık olsun Allah yar ve yardımcıları olsun.""dedi.

PALAMUTÇUYA ZİYARET 3 78126809 2355651087893797 812081107678789632 n f04d5

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler