head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya'nın parlayan yıldızı olan okullarından biri Hüseyin Girenes Fen Lisesi...

Lisenin verdiği başarılı eğitimin yanısıra,Öğretmenler eşliğinde ,öğrencilerin yaptığı çalışmalar Hem Alanya da,hem de Ülke de ses getiriyor.

En son,Okulda kurulan Teknoloji kulübü adından ve çalışmalarından hayli söz ettirdi.

AVRUPADAN KARDEŞ OKUL İLE TURİZME DESTEK OLACAKLAR...

Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi yönetimi ve okul aile birliğinin aldığı karar doğrultusunda;Avrupa dan kardeş okul edinmek ve böylece Alanya'nın turizm ve tatil amaçlı daha çok terih edilmesine katkı sunmak için yapılan çalışmalar doğrultusunda;Alanya'nın yönetim ve dinamikleri ile fikir paylaşımı ve destek talebi sağlanması amacı ile ilk ziyaretini ALTSO--Alanya Ticaret ve Sanayi Odasına gerçekleştiren Okul yönetimi ve okul aile birliği,ALTSO başkanı Mehmet şahin'i ziyaret etti.

Gazetemize bu ziyaret konusunda açıklama yapan Hüseyin Girenes Fen Lisesi okul aile birliği başkanı Mustafa BAŞAK: "Alanya Hüseyin Girenes Fen Lisesi(HGFL) okul aile birliği olarak müdür başyardımcımız Mustafa Girenes Hocamız ve üyelerimizden Rukiye Nizam;Betül Unutulmaz hanımlarla birlikte değerli Altso Başkanımız Mehmet Şahin'i ziyaret ettik. HGFL’nin her geçen yıl yükselen grafiği - okulumuz bünyesinde kurduğumuz Bilim ve Teknoloji kulübü ile Sağlık kulübünün çalışmalarından bahsettik. Altso ile müşterek Avrupa’dan Kardeş okul edinme konusunda destek verilmesi sözünü aldık. Yat limanının iskele bölgesine taşınması projesinin Alanya’ya büyük maddi kazanç sağlamasının yanında, ilçemizin görselliğine de katkı sağlayacağı ve tatil yöreleri arasında daha üst sıralarda tercih sebebi olacağı görüşlerimizi ve desteklerimizi bildirdik. Sayın başkan,Okulumuzu en kısa zamanda ziyaret edeceği sözünü verdi. Değerli Başkanımıza bize zaman ayırdığı için çok teşekkür ederiz"diyerek ziyaretin amacını değerlendirdi.

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler