head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

ALANYA DA ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN, İKİNCİ OKUL YAPIMI  HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR...

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er:"Alanya bu güzel çalışmalarımızla ülkemizin her yerinden ailelerin Alanya ya yerleşmesi için tercih sebebi oluyor.Bu taleplerden dolayı ikinci okul yapımı için proje çalışmalarımız devam ediyor.."diyerek müjdeyi verdi.

Özgün Kardelen Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi tarafından Dünya Engelliler Farkındalık Günü münasebetiyle Alanya Kültür Merkezi’nde özel bir gösteri düzenlendi...

Gösteriye Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okul kurucularının yanı sıra çok sayıda öğrenci ve velileri katıldı.

Program, saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Duyma engelli bireyler için de İstiklal Marşı işaret dili ile okundu.

ÖZEL HABER 2 alanya da huseyin er den ozel mujde fca37 ed837

Açılış konuşmasını gerçekleştiren okul kurucularından Feridun Özdeş, okulun elde ettiği başarılara ve aldığı ödüllere dikkat çekti.

Daha sonra kürsüde yerini alan Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Aileler özel eğitim okulları için Alanya’yı tercih ediyor.Hazırlıklarımız devam ediyor,çok fazla detay vermiyeyim ama ilçemizde ikinci bir özel çocuklarımız için eğitim yuvasının hazırlığı var” dedi.

Ayrıca 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek program hakkında bilgi verdi. Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Alanya’nın engelsiz kent haline getirebilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından özel eğitim öğrencileri öğretmenleriyle birlikte katılımcılara keyifli bir gösteri izletti.

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler