head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP Antalya İl Başkan Adayı Ahmet Kumbul, Alanya’ya gelerek partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. Kumbul, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Kumbul'un Ziyareti sırasında,  partililere önce CHP Alanya ilçe başkanı Coşkun Karadağ  partililere hitap etti, ve Mevcut İl başkanı ve başkan adayı Ahmet Kumbul'a yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

CHP Alanya ilçe başkanı Coşkun Karadağ'dan sonra söz alan ,CHP Antalya Mevcut il başkanı ve başkan adayı Ahmet KUMBUL ise; ""Partimiz de ki bu demokrasi yarışında kim seçilirse seçilsin kazanan CHP teşkilatımız olacaktır dedi.

KUMBUL: ‘’İlçe kongrelerimizi tamamladık, önümüzdeki 9 Şubat da Pazar günü il kongremiz var. Daha sonra da büyük kurultayı yaparak kongre sürecini bitireceğiz. Parti içi demokrasi gereği mahallelerde sandık koyarak başlayan kongre sürecimiz demokrasi şöleni şeklinde devam ediyor. Bu parti içi bir yarış. Hangi arkadaşımızın görev aldığı değil ,aldıktan sonraki yapacağımız çalışmalar çok önemli. Kim kazanırsa kazansın Cumhuriyet Halk Partisi kazanacak’’ dedi.

KUMBUL ZİYARETİ 1 ucuncu sirada alanyali aday olmali h398533 68c6d 431f8

ÜÇÜNCÜ SIRADA ALANYA ADAYI OLMALI...
Antalya'nın milletvekili listesinin en az üçüncü sırasında Alanya'dan çıkacak bir adayın olması gerektiğini ifade eden Kumbul, "Alanya'da betonlaşma belediyeciliği yapılıyor. Alanya'nın sorunlarını daha yakından takip edecek bir ismin en az üçüncü sıradan aday olması için elimizden geleni yapacağız. Her baktığınız yeri rant olarak görürseniz önümüzdeki nesillerimize bu doğayı, çevreyi, güzel Alanya’yı güzel ülkemizi bırakma şansımız yok. Bu konuda bir komisyon oluşturup Alanya’da bütün çevre sorunlarıyla ilgilenmelerini derneklerle odalarla beraber bu işi örgütlemesini istiyoruz’ dedi.

KUMBUL ZİYARETİ 2 84253394 2557829514328232 4380124604715237376 n e9053
"TURİST ARTIYOR, GELİR AZALIYOR’"..
Turizmde yaşanan sorunlara da değinen Kumbul, ‘’Alanya, Antalya’ya gelen turistin yüzde 30’unu alıyor. Alanya merkezindeki esnafımız kan ağlıyor. Kira bedelleri çok yüksek fakat turist gelmiyor. Zaten her şey dahil sisteminden dolayı turist dışarıya çıkmıyor. Misafirlerimizi merkeze taşımakta sıkıntı yaşıyoruz. Bunun çözümü için bizde belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Turist sayısının arttığını görüyoruz ama gelirlerin her yıl biraz daha düştüğünü görüyoruz. 2014 yılında 828 dolar bırakan turistin şu anda yaklaşık 650 dolar civarında bir döviz bıraktığını görüyoruz. Turistin giderek artması bizim için çok önemli ama turistin bıraktığı bedelin artması da bizim için çok önemli" dedi.

program sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler