head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalyalılara mecbur olmadıkça evlerin çıkmaması uyarısında bulunarak, İçişleri Bakanlığı'nın vatandaşın talep ve önerileriyle ilgili oluşturduğu Açık Kapı uygulamasına başvurmalarını istedi...

Coronavirüs tehdidi nedeniyle dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de birçok şehirde insanların evlerinden çıkmamasına yönelik çağrılar yapılıyor. Antalya Valisi Münir Karaloğlu da tüm Antalyalılara #EvdeKalAntalya hashtag'i ile evlerinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

Vali Karaloğlu, "Covid-19 tehdidi nedeniyle, mecbur olmadıkça evlerimizde kalalım ve daima bir açık kapımızın olduğunu bilelim. Bu hassas süreçte, talep ve önerilerinizi evinizden çıkmadan acikkapi.gov.tr adresi ve mobil uygulamaları aracılığıyla yapabilirsiniz" diye seslendi.

 

açık kapı vali 404cac6c 0c5f 4535 8201 0ae939575951 1caa4

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Milletin Kapısı' sloganıyla devreye sokulan 'Açık Kapı' uygulaması, vatandaşla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılmasını amaçlıyor. Elektronik olarak yada valilik ve kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı birimlerine yazılı olarak talepler iletilebilecek.

Kamu hizmetleriyle ilgili başlatılan Açık Kapı uygulamasının, Antalya'da valilik haricinde Aksu, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Manavgat ve Muratpaşa kaymakamlıklarında hizmet verildiği açıklandı.

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler