head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Mobil Hizmet Aracı ile ilçelerde merkeze uzak mahallelerde hizmeti vatandaşın ayağına götürüyor. Vatandaşlar ilçe merkezlerine gitmeden işlemlerini mobil hizmet aracıyla yapabiliyor. Araca gelemeyecek durumdaki yaşlı ve engelli vatandaşların işlemleri evlerine kadar giden personel tarafından gerçekleştiriliyor...

Büyükşehir Belediyesi koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Abonelerine, işlemlerini internet üzerinden yapma tavsiyesinde bulunan ASAT, interneti olmayan merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşlar için de Mobil Hizmet Aracı ile hizmet götürüyor. Vatandaşların işlemlerini ilçe merkezlerine gelmeden kolay ve hızlı gerçekleştirebilmelerine olanak sağlayan ASAT Mobil Hizmet Aracı uygulaması, mahalle mahalle dolaşıyor. Gezici birer ASAT Şubesi olarak görev yapan araçlar vatandaşların ayaklarına kadar gidiyor. Bu sayede uzak mahallelerde yaşayan vatandaşlar ASAT ile ilgili işlemlerini ilçe merkezlerine gitmeden kolayca yapabiliyor.


YAŞLI VE ENGELLİLERE EVİNDE HİZMET...
ASAT Mobil Hizmet Aracının son durağı Gazipaşa oldu. Gazipaşa İlçesi’nin Kırahmetler, Yakacık ve Macar mahallerinde yaşayan vatandaşlar mobil hizmetten yararlandılar. Vatandaşların abone güncelleme işlemleri ve fatura tahsilatları yapıldı. Vatandaşların son derece memnun olduğu uygulama kapsamında araca kadar gelemeyecek durumdaki yaşlı ve engelli vatandaşların işlemleri evlerine kadar giden personel tarafından gerçekleştiriliyor.

 

 

 

HABER: Emine YILMAZ

Gazeteler