head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya’da Coronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üzeri ile kronik hastaların ihtiyaçları, jandarma ekipleri tarafından alınarak teslim edildi.

Ekipler ayrıca yaptıkları uygulamalarda, 65 yaş üstü vatandaşları uyarıp, evlerine gönderdi...

İçişleri Bakanlığı, Coronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş ve üstü ile kronik hastaların sokağa çıkmalarını yayımladığı genelge ile yasakladı. Genelgenin ardından Alanya’da bu kişilerin ihtiyaçlarının karşılanması için güvenlik güçleri görevlendirildi. Bu kapsamda Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarına devam ediyor. Jandarma ekipleri bugün de 65 yaş ve üzeri ile kronik hastaların ihtiyaçları karşılamak için Mahmutlar Mahallesi’ne gitti. Burada vatandaşlardan gereken bilgileri alındıktan ihtiyaçlarını tedarik eden ekipler teslim etmek üzere geri döndü. İhtiyaçlarının alındığı görenler, jandarma ekiplerine teşekkür etti.

 

jandarma 3 alanyada jandarma yaslilarin eli ayagi oldu h404502 2cdd4 ce4c7
65 YAŞ VE ÜZERİNDE OLABİLECEK KİŞİLERE KİMLİK KONTROLÜ YAPILDI...

Ayrıca 65 yaş ve üstü ile kronik hastalıkları olanların sokağa çıkma yasağı kapsamında jandarma önlemler aldı.

Ekipler yasağı ihlal eden kişilerle yönelik cadde, sokak, parklarda, toplu taşıma araçlarında ve sahil bandı gibi yürüyüş yollarında uygulamalar yaptı. Uygulamalar da ekipler gördükleri, 65 yaş ve üzerinde olabilecek kişilere kimlik kontrolü yaptı. Kontrolde 65 yaş ve üstü olan kişiler, uyarılıp, evlerine gönderildi.

jandarma 2 20 17 ba23f

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

 

Gazeteler