head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs salgınına karşı fedakarca mücadele veren sağlık çalışanları için ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde ikram aracı kurdu. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ikram aracında çay ve kahvenin yanı simit ve meşrubat ikramı da yapılacağını açıkladı...

 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Antalya Büyükşehir Belediyesi, yeni tip korona virüs salgınına karşı fedakarca mücadele veren sağlık çalışanları için ALKÜ Hastanesi acil servisi önünde ikram aracı kurdu. Söz konusu hizmetten hastaneye gelen hasta ve yakınları da ücretsiz olarak yararlanabilecek. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Fedakar sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek ve onlara moral vermek istiyoruz” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ikram aracında çay ve kahvenin yanı simit ve meşrubat ikramı da yapılacağını açıkladı.

İkram aracını hizmete sokmak amacıyla bir araya gelen ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, ALKÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Hüseyin Lakadamyalı, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri ile ALTSO Başkan Yardımcısı Ali Kamburoğlu, sağlık çalışanları ile acil servis önünde bir araya geldiler.

 

 bşb.araç 2 93355555 264228708069862 2939555679867764736 n 25f07

 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci ikram aracının hizmete açtıktan sonra sağlık çalışanlarına çay ikram ettiler.

ŞAHİN; "ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR"...
Yeni tip korona virüs salgını nedeniyle haftalardır canları pahasına çalışan sağlık personeline herkesin minnet borcu olduğunu söyleyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, , "Korona virüsle mücadele için 7/24 görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Onlara moral vermek istiyoruz. Yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Canları pahasına bizlerin sağlığı için çalışıyorlar. Onlar için ne yapsak azdır. Gecesini gündüzüne katarak salgın hastalıkla mücadele eden sağlık çalışanlarımız için bir şeyler yapılması gerektiğin düşündük. Büyükşehir Belediye Başkanımı Muhittin Böcek ile yaptığımız görüşmede böyle bir karar aldık. Hastane Başhekimi Hüseyin Lakadamyalı’nın göstereceği alanda ikram aracımızı kuruyoruz. İkramlarda hijyen kuralları dikkatli biçimde uygulanacak " dedi.

Şahin ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ALKÜ Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof Dr Hüseyin Lakadamyalı’ nın yanı sıra ikram aracına destek veren Özçelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özçelik ile ELİF AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümrükçüler de teşekkür etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci de sağlık çalışanlarının salgın ile mücadelede kahraman gibi çalıştıklarını belirterek, “ Bu kahramanlarımız için birşeyler yapmak istiyorduk. ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin’ in de böyle bir niyeti olduğunu öğrenince bir araya gelmeye karar verdik. Ben sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

ALTSO Başkanı bu zorlu dönemi birlik ve beraberlik ile atlatabileceklerine işaret ettiği konuşmasında; “Sağlık Bakanlığımız dünyaya örnek olan başarılı çalışmalar yapıyor. Sağlık çalışanlarımız üzerine düşeni yapıyor. Halk olarak bizler de bakanlık talimatlarına uyarak sağlık çalışanlarımıza yardımcı olmalıyız. Bunun için “Evde Kal” ve “Sosyal Mesafeni Koru” gibi kurallara uyumaya devam etmeliyiz. Ben bu zorlu süreci bu birliktelik ile atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

 

bşb.araç 3 93567054 579027992736991 5036757329689706496 n c8687

 

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler