head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Alanya’nın 799’uncu kuruluş yıldönümü, Coronavirüs tedbirleri kapsamında kutlanamadı...

 

alsav logoindir 9 88823

Geçtiğimiz yıl Alanya Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (ALSAV), Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin ( ALKÜ) destekleriyle kutlanan Alanya’nın fethinin yıldönümü, bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilemedi.

Mart ayında Alanya’nın 799’ncu yıldönümü kutlamaları için Alanya Kaymakamlığı’na başvuran ALSAV yöneticileri ret yanıtı aldı.

 

 

 

MEHMET ŞAHİN 20 OCAK 2018 ba4ea

ALTSO-Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin

 

ALTSO BAŞKANI MEHMET ŞAHİN KUTLAMA MESAJI YAYINLADI...

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ( ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla Alanya’nın fetih yıldönümünü kutladı. Şahin mesajında, “Alanya'mızın 799. fetih yılı kutlu olsun. Bu güzel şehri bize armağan eden Alaaddin Keykubat ve tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

 

mustafa toklu mimar alanya 2e2e0

Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu

 

ALAİYE,SELÇUKLU’NUN YAZLIK BAŞKENTİ...
Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ise yayınladığı kutlama mesajında, “Selçuklu Devleti’nin yazlık başkenti, liman şehri, güzel yurdumuz Alanya’mızın fethinin 799. yılı kutlu olsun. Şehrimizi Türk yurdu yapan Sultan Alaaddin Keykubat’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

HABER:Emine YILMAZ

Gazeteler