head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Türk Kızılay Alanya şube başkanı Mehmet Dikici,Alanya da çok sayıda ailenin mağdur durumda olduğunu; Bir çok aile reisinin mahçubiyetten ve gururunun verdiği eziklikten dolayı utanıp kimseden destek isteyemediğini;bunlara destek olunması gerektiğini belirterek,Alanyalılara çağrıda bulundu...

 

alanya kızılay başkanı Mehmet Dikici375043 0 08642

Türk Kızılay Alanya Şube Başkanı Mehmet Dikici

 

Başkan Dikici mesajında ,Alanya da vatandaşın çektiği sıkıntılara vurgu yaparak, şunları söyledi...

"Sevgili Alanyalılar,
İyiliği yayalım sloganı ile çıktığımız yolda çok şükür iyiliğin kısmen yayıldığını görüyoruz. Birçok parti, oda, grup veya kişilerin yardım kampanyalarını hatta yerleşik yabancılara yaptığımız çağrı sonrası yabancıların da yardım dağıttığını görmekten mutluluk duyuyoruz.
İyilikte sınır tanımıyor insan ayırmıyoruz, sizlerin bağışları ile her milletten ihtiyaç sahibi her insana yardım yapmaya çalışıyoruz.
Türk Kızılay Alanya Şubesi olarak virüsün başladığı günden beri; bize ulaşan yardım taleplerinin tamamında mutlaka bir yönetim kurulu üyemizi bulunduruyor, durumu gözlemliyor, ailenin halini hatırını soruyor, not alıyoruz.
100 liralık bir gıda kolisi ile mutlu olan koca koca adamları görüyor üzülüyoruz, üzerimizde daha fazla sorumluluk hissediyoruz.
Şunu kesin olarak söyleyebilirim ki Alanya’da yerli yabancı komşularımızın durumu gerçekten hiç iyi değil.
Turizm sektörünün çalışanları, gündelikçiler aylardır kirasını ödeyemiyor, elektrik su parası birikiyor, borçları bunalıma sürüklüyor.
Öncelikle ev sahiplerini hayra davet ediyoruz, onlarca evi olan ev sahipleri lütfen bu zor zamanda kiracılarınıza ya öde ya çık demeyin. İyilik yapın, fani dünyada bir hoş sada bırakın.
Sizi hayra davet ediyoruz. Bu anlamda bize ulaşan ihtiyaç sahiplerine nakit yardımlarınız için aracılık edelim.
Zekât, fitre ve fidyelerinizi Alanya Kızılay Şubesinin Mahmutlar Ziraat Bankası hesabına yatırın, emanetlerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım.
Sevgi ve saygılarımla…
Mehmet Dikici
Türk Kızılay Alanya Şube Başkanı"

İYİLİK SENSİZ OLMAZ0 1 79c99

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler