head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in  her projesinde ayrıca Pazarcılar esnafı ve Alanya halkının hijyen ve sağlıklı koşullarda yapacağı pazar alanları var...

İşte bu anlayışla sürekli Alanya merkez ve mahallelerde açık ve kapalı pazar alanlarının iyileştirilmesi çalışmaları yapılıyor.

Coronavirüs pandemisi döneminde  ayrıca halk sağlığı için pazarlarda halka dezenfektan,maske sağlayan Alanya Belediyesi ve pazarcılar odasının işbirliği ve haftalık görüşmeleri devam ediyor.

Bugün de ,Alanya Pazarcılar odası Başkanı Hasan Yiğit; Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp'i ziyaret etti. 

Ülkemiz de olduğu gibi Alanyada da Bu hafta ve önümüzdeki hafta sonları gerçekleştirilecek olan sınavlar nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 

Hafta sonu yapılacak olan kısıtlamalar öncesi ,Alanya Pazarcılar Odası Başkan Hasan Yiğit, Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Yiğit, Alanya Belediyesi Zabıtadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ve Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal ile görüşme gerçekleştirdi. Pazarcıların durumunun masaya yatırıldığı görüşmede, hafta sonu nasıl bir işleyiş yapılacağı da görüşüldü.

PAZARmaxresdefault 7a555

Bu hafta Alanya da kurulan Cumartesi pazarının açılış ve kapanış saatleri ;

AÇILIŞ, Öğlenden sonra ; 15:00

KAPANIŞ, Akşam 20:00 olarak belirlendi. 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler