head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Babalar Günü’ne özel bir video hazırlattı ve videoda babası ile sevgi-saygı ve babalar gününe özel mesaj verdi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,geçen yıl yapılan yerel seçimler de de bir tanıtım programı hazırlamış ve o videoda ki programında yine babasına yer vermiş ve babası ile tanıtım ve program filminde oynamıştı... 

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI YÜCEL'DEN DUYGUSAL BABALAR GÜNÜ VİDEOSU... 

 21 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar günü için Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel özel bir video hazırlattı.

Videoyu tüm sosyal medya hesaplarından paylaşan Yücel, “Şehitlerimizin babaları başta olmak üzere baba adaylarının ve tüm babaların ‪Babalar Günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

YÜCEL VE BABASI 1 baskan yucel babasi ile mesaj verdi h37434 5935b ffe70

 

Videoda ise, “Babalarımız duvarıdır çocukluk bahçemizin. Kanamış bir dizin pansumanıdır. Sevdiğini pek söyleyememiş belki. Bunun yerine bir kuş uçurmuş. Eski bir fotoğraftan gülümsemiş bir çift göz. Sonsuz bir dağ. Bir akşamüstü telaşı gibi zihnimizin sokağında koşturur bakışları. Babalarımız çok yakın arkadaştır. Damıtılmış bir dostluktan yadigar. Babalarımız bir baba yetiştirmiştir her şeyden önce. Öpsün diye kendi gözlerinden. İyi ki varsınız!” ifadeleri kullanıldı.

 

Duygusal Videoda  başkan Yücel  babasıyla birlikte yer aldı. Videoyu izleyenler de yaptıkları yorumlarla beğenilerini dile getirerek Başkan Yücel’in Babalar Günü’nü kutladı. 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler