head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevli 627 emniyet müdürü ve amirini kapsayan atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirildi. Bu atamalara göre Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı bir yıl daha Alanya’da görevi başında kaldı... 

 

ALANYA'NIN ALTIN KALPLİ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ALANYA DA KALMASI HALKI SEVİNCE BOĞDU...

Emniyet Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, 2020 yılı genel atamaları çerçevesinde 2, 3 ve 4'üncü sınıf emniyet müdürü ile emniyet amiri rütbelerindeki 627 personelin atama ve yer değiştirme işlemleri tamamlandı. Bu kapsamda Alanya Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten 3. Sınıf emniyet Alper Avcı’nın Alanya’da 1 yıl daha kalmasına karar verildi.

Alanya da sokakta kalanlara babacan tavrı ile destek olan,yağmur da yürüyen yaşlı çifti aracına alıp evine bırakan  ve herkesi dinleyen Alanya Emniyet müdürü Alper Avcı'ya ;Alanya halkı altın kalpli müdür diyor.

Antalya il emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan 2. Sınıf emniyet müdürü 7 personelin diğer illere tayini çıkarken aynı statüde 5 emniyet müdürünün görev süresi 1 yıl uzatıldı.

Alanya ile birlikte Aksu ve Murat paşa Emniyet müdürlerinin görev süreside 1 yıl uzatıldı.


Ayrıca İnşaat Emlak Şube Müdürü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürleri Erzurum’a tayin oldu. Gennel müdürlüğün yaptığı atamanının ardından il içinde rütbeli personel ataması ile aynı yerde uzun süre görev yapan personelin yer değişiminde kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler