head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Tüm Türkiye'nin Maskeli Şebnem olarak tanıdığı lösemi ile savaşın simgesi Şebnem Köseoğlu'na eğitimcisi olduğu Alanya AHEP Üniversitesi’nde anma programı ile hatırlandı... 

15 Eylül 2020 tarihinde hayatını kaybeden maskeli Şebnem lakabı ile bilinen Şebnem Köseoğlu’nu sevenleri unutmadı.

Öğretim görevlisi olduğu AHEP Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen anma programına ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, AHEP Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, AHEP Üniversitesi Rektörü, Dr. Ali Ekrem Özkul. AHEP Eski Rektörü Mehmet Durdu Öner, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, CHP Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, Köseoğlu ailesi, iş arkadaşları, öğrencileri ve sevenleri katıldı.

Maskeli Şebnem’i anma programında katılımcılar tek tek hatıralarını ve duygularını paylaştılar.

Konuşmalar sırasında duygusal anlar yaşandı.Daha sonra Şebnem Köseoğlu’nun öğrencileri tarafından ve törene katılamayan arkadaşları tarafından hazırlanan video ve mesajlar barkovizyon aracılığı ile katılımcılarla paylaşıldı.

Törenin sonunda Maskeli Şebnem’in büyük emekleri olan AHEP Üniversitesi Konferans Salonu Mütevelli Heyeti Başkanı Hilmi Tokuş, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, AHEP Üniversitesi Rektörü, Dr. Ali Ekrem Özkul, AHEP Eski Rektörü Mehmet Durdu Öner ve Köseoğlu ailesi tarafından açılırken, anne Köseoğlu göz yaşlarına hakim olamadı.

Gazeteler