head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, “Esnafına Sahip Çık” kampanyası için sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. “Haydi Alanyam, mahallenin ışıkları sönmesin, mahalle esnaflarına sahip çıkalım” başlığı ile paylaştığı videoda, yerel esnaflarla beraber vatandaşlara çağrıda bulundu... 

--Alanya Ticaret ve Sanayi Odası,

--Ziraat Odası,

--Esnaf Ve Sanatkarlar Odası,

--Şoförler Odası,

--Pansiyoncular Ve Lokantacılar Odası,

--Elektrikçiler Ve Elektronikçiler Odası,

--Metal İşleri Odası ,

--Kuyumcular Odası,

--Mobilyacılar Odası,

--Bakkallar Ve Bayiler Odası,

--Pazarcılar Odası,

--Makine Mühendisleri Odası,

--Mimarlar Odası geçtiğimiz hafta “Esnafına Sahip Çık” kampanyası başlattığını duyurmuştu.

Kampanya ile ilgili Alanya Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı VelittinYenialp, sosyal medya hesabından bakkal esnaflarının da yer aldığı bir mesaj yayımladı.

“HaydiAlanyam, mahallenin ışıkları sönmesin, mahalle esnaflarına sahip çıkalım” başlığı ile yayınlanan mesajda Yenialp, “Alışverişini mahalle bakkalından yap, mahallende ki esnafından yap, mahallende ki kasaptan yap, mahallendeki terziden yap, mahallendeki butikten yap ki; paramız Alanyamız’da kalsın, Alanyamız kazansın” ifadelerini kullandı.

Alanya’da yerel esnaf olan bakkallarda, “Esnafına Sahip Çık” kampanyası için video aracılığıyla Yenialp’e destek verirken, Alanya halkının ise esnafına sahip çıkması için video mesaj yayınladılar. 

 

 

 

Gazeteler