head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'dan Alanya Güneşi Gazetesine ziyaret...

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlamak için Alanya Güneşi Gazetesi İmtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ'ı gazete ofisinde ziyaret etti. 

Başkan Toklu'ya  AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Komisyonu Başkanı Şükrü Cimrin ve  İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtım ve Medya Komisyonu üyesi  Baran Demiral da eşlik etti.

AKP ZİYARETİ 2 3cb27

AK Parti yönetimini gazete sahibi İbrahim Akdağ, gazete haber müdüresi Ayten Yılmaz ve muhabir Kader Baysal kapıda karşıladı.

 Alanya Güneşi Gazetesinin 9.yaşını da kutlayan Başkan Toklu: "Alanya basınımız ile kurduğumuz komisyonlar aracılığı ile daha çok görüş alışverişinde bulunup onlarla istişare içinde olacağız.Alanya Güneşi Gazetesinin 9.yaşını da kutlarım." dedi. 

Alanya ve ülke gündemine dair değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretin ardından; Alanya Güneşi Gazetesi imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim Akdağ : " Bu ziyaret ile bizleri onore eden sayın başkan ve yönetimine teşekkür ederim.AK Parti Alanya ilçe başkanı sayın Toklu ve ekibini çok çalışkan ve aktif görüyorum. 9 yıl sonra ilk defa gazetemizi ziyaret eden AK Parti teşkilatı yönetimi oldukları için ayrıca teşekkür ediyorum ve umarım bu dialoglar kesintisiz devam eder"diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

AKP ZİYARETİ 3 d4df9

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler