head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sokak hayvanlarının zorlu kış şartlarında da hayatlarını sürdürebilmeleri adına kırsal mahallelerdeki çalışmalarına devam ediyor...

DAĞLARDA 2 697b1
Alanya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile kentin her noktasında çalışmalarına devam ediyor. COVID-19 pandemisi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarının yeterli besin kaynağı bulamaması endişesi ile merkez ve kırsal mahallelerde beslenme noktası oluşturan ekipler, hafta sonunda da yayla bölgelerinde oluşturulan beslenme noktalarında mama bırakmayı ihmal etmedi.

DAĞLARDA 3 0176d

“ONLAR BİZLERE EMANET”...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent içinde olduğu gibi kırsal bölgedeki sokak hayvanlarına da beslenme noktaları oluşturduklarını belirterek, “Zorlu kış şartlarında hayvanlarımızın yeterli gıdaya erişebilmeleri adına Veteriner İşleri Müdürlüğü’müzün çalışmaları neticesinde beslenme noktaları oluşturduk ve hayvanlarımızın aç kalmaması adına da düzenli aralıklarla mama bırakmaya devam ediyoruz” dedi. 

 

DAĞLARDA 4 47a5d

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler