head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde güvenli ulaşım için levha yenileme ve montajı çalışmalarına devam ediyor...

ALANYA LEVHA ÇALIŞMASI 2 fcbb6

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü Alanya sinyalizasyon ve levha ekipleri, şehir merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım yapabilmesi için gerekli alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Alanya merkezde başta okul çevreleri olmak üzere, şehir genelindeki sinyalizasyonları yenileyen ekipler, trafik işaret ve levhalarına da bakım onarım çalışması yapıyor. Levha bulunmayan ya da yıpranmış levha olan noktalara da yenileri monte ediliyor.

ALANYA LEVHA ÇALIŞMASI 3 cdf7c

MERKEZE YAKIN MAHALLELERDE ÇALIŞILIYOR...

Alanya’nın merkez ve kırsalındaki yollardan sonra merkeze yakın büyük mahallelerde de çalışmalar hazırlanan plan dahilinde sürdürülüyor. Ekipler, İncekum, Avsallar ve Konaklı Mahalleleri’ndeki trafik işaret ve levhalarında bakım onarım ve yenileme çalışması gerçekleştiriyor.

ALANYA LEVHA ÇALIŞMASI 4 0d354

Konaklı ve Payallar haline delinatör...

Öte yandan Konaklı ve Payallar Toptancı Halleri’nde belirlenen noktalara delinatör çalışması gerçekleştirildi. Hallere giriş ve çıkışların olduğu yerler ile park yapılmasının yasak olduğu bölümlere delinatör çalışması yapıldı.

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler