head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP’li Meclis Üyesi Serkan Salvur’un girişimleriyle Mahmutlar Barbaros Caddesi ile Vatan Caddesi’nin kesiştiği kavşağa sinyalizasyon yapım çalışmalarına başlandı...

MAHSİN 2 cef39

Alanya’nın nüfus bakımında en kalabalık mahallesi olan Mahmutlar’da insan ve araç yoğunluğu beraberinde trafik sorunları yaşanmasına da yol açıyor. Mahmutlar’ın en işlek caddesi olan Barbaros Caddesi ile Cezaevine ulaşımı sağlayan Vatan Caddesi’nin birleştiği kavşağın kontrolsüz olması nedeniyle zaman zaman trafik kazaları yaşanırken, beraberinde trafik keşmekeşliği de yaşanıyor. Mahmutlar sakinlerinin muzdarip olduğu bu konuyu CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur gündeme taşıdı. Salvur, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile görüşerek konunun kısa sürede UKOME’ye taşınmasını sağladı. UKOME’den kararın çıkmasıyla birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri bölgede sinyalizasyon çalışmasına başladı. Alt yapı ekipleri, kavşaktaki sinyalizasyonun alt yapısı olan hatları döşemek için çalışmalara başladı. Hatların tamamlanmasının ardından sinyalizasyon direklerinin de takılmasıyla birlikte kavşaktaki trafik kontrol altına alınmış olacak.

MAHSİN 3 f4a6c

Salvur Böcek’e teşekkür etti...

Konuyu yakından takip eden CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur, “ Mahmutlar’ın en işlek iki caddesinin birleştiği bu kavşakta sık sık kazalar ve trafik sıkışıklığı yaşanıyordu. Vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerini hemen değerlendirmeye aldık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimleriyle görüşerek işi hızlandırdık. Kısa sürede bu işin çözülmesi için ekipler çalışmaya başladı. Kısa sürede işin tamamlanmasıyla birlikte bu kavşaktaki trafik sorununu da çözmüş olacağız. Bu işin yapılmasında katkı sağlayan başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek olmak üzere Ulaşım Dairesi yetkililerine teşekkür ediyorum “ dedi.

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler