head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

AESOB--Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gelerek esnafın sorunlarını dinledi.

 

DERE ALANYADA 6 f5527

Daha sonra Alanya daki esnaf odaları başkanları ile Alanya esnafını gezen başkan dere  sıkıntıları not aldı... 

DERE ALANYADA 2 ce090

Ziyarette konuşan ALESO Başkanı Nuri Demir Adlıhan Dere’nin esnaf sorunlarının yüzde 80’ine çözüm bulduğuna vurgu yaptı.

DERE ALANYADA 7 6734c

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Alanya turuna bu sabah Alanya Şoförler Odası ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek başladı. Başkan Dere, Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış ve Yönetim Kurulu üyeleri şoför esnafların sorunlarını aktardı. Ardından Başkan Dere Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti.

DERE ALANYADA 1 3b6a5


‘SOKAKLARA İNEREK ESNAFIMIZI DİNLİYORUZ’

Alanya esnafıyla bir araya gelen Başkan Dere, “Değerli arkadaşlar biliyorsunuz biz Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak seçildiğimiz günden bu yana sizlerle istişare etmeye gayret ediyoruz. Bu gaye ile Başkanlar Birliği olarak İstişare Toplantılarımızı gerçekleştiriyorduk. Ancak pandemi nedeniyle toplantılarımızı ertelemek durumunda kaldık. İçişleri Bakanlığımızdan pandemiyle ilgili olarak gelen genelgeleri oda başkanlarımız üzerinden anlık olarak sizlere bildiriyoruz. İvedilikle alınan kararların oda başkanlarımızdan üyelere duyurmasını rica ediyoruz. Sizlerle bir araya gelemeyince de esnafımızın dertlerini dinleyemiyoruz. Bu nedenle ocak ayından bu yana ilçe ilçe dolaşarak odalarımızı ziyaret ediyoruz. Odalarımızın denetimlerini, yönetimlerini dinliyoruz. Daha sonra da sokaklara inerek esnafımızı geziyoruz.

DERE ALANYADA 8 afc9f

Bugün akşam 18.00’da da Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte Alanya sokaklarına inerek Dinamik Denetim Modeli Kapsamında esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

DERE ALANYADA 4 8f8fa


‘YARDIM PAKETLERİNİN BAŞ MİMARI ADLIHAN DERE’DİR’
Pandemi kapsamında esnaflara verilen destek paketlerinin mimarının Adlıhan Dere olduğuna vurgu yapan ALESO Başkanı Demir, “Adlıhan Dere hakikaten Antalya Bölgesinde en iyi hizmetleri yürüten, esnafın her sıkıntısını Ankara’ya ileten bir başkanımız. Aynı zamanda TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’in de yönetiminde olması nedeni ve siyasi gücüyle her türlü sorunları çözmek için gece gündüz çalışıyor. Kendisi ile birlikte Ankara’ya gittiğimiz de oldu. Orada inanın çoğu birlik başkanının getirmediği dosyaları Adlıhan Bey getiriyor ve bizzat kendisi bakanlara iletiyor. Sadece Antalya değil Türkiye genelinde bütün esnaflara pandemiden dolayı çıkan yardım paketlerinin baş mimarı Adlıhan Dere’dir. Tabii onun da başında Bendevi Palandöken’dir. Bütün dertlerimizi Ankara’ya taşıyorlar ve esnafın sorunlarının yüzde 80’inini sonuçlandırıyorlar. Adlıhan Başkanımıza, çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz ve sizin huzurunuzda plaket vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

DERE ALANYADA 5 09129

 

 

 

Gazeteler