head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya’nın Elikesik Mahallesi yolu üzerinde bulunan ve bir çok kazaya neden olan tehlikeli viraja Antalya Büyükşehir Belediyesi bariyer yaptı...

Alanya’nın kuzey batısında yer alan ve şehre en yakın mahallelerden biri olan Elikesik’te bölge halkının özellikle de sürücülerin korkulu rüyası haline gelen tehlikeli viraja Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı trafik ekipleri tarafından bariyer yapıldı.

Elikesik Mahallesi yolu üzerindeki D-400 karayoluna 300 metre mesafede bulunan yaklaşık 90 derecelik viraj, yolun rampalı olması nedeniyle sürücüler açısından büyük tehlike arz ediyordu. Virajı alamayan araçların şarampole uçmasıyla çok sayıda kazanın meydana geldiği viraj artık bariyerle daha güvenli hale getirildi.

Elikesik Mahallesi azası Yusuf Sabancı, “ yolun bu bölgesinde hem rampa olması hem de keskin bir dönemecin olması sık sık kazaların yaşanmasına yol açıyordu. Muhtarımız Yusuf Boz ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne talepte bulunduk onlar da sağolsun viraja bariyer yaparak yolu daha güvenli hale getirdiler. Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

viraja bariyer 2 59289

 İyi Parti ilçe başkanı çalışmayı yerinde inceledi...

Elikesik halkının talebini değerlendirerek, işin yapılması için gerekli girişimlerde bulunan İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan bazı partili yöneticiler ve CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Serkan Salvur ile birlikte yoldaki bariyer çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Arıkan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler