head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in doğu mahalleleri için programa aldığı asfalt çalışmasına Demirtaş Mahallesi’nde başlandı. Bölgede, Demirtaş merkezden başlayarak Mahmutlar, Kargıcak’ı da kapsayan, 23 mahalle ile birlikte yayla yollarının da içinde bulunduğu yaklaşık 110 kilometrelik asfaltlama yapılacak...

demirtaştan asfalt 2 f7bd4


UZUN ÖMÜRLÜ ASFALT İÇİN ASFALT MALZEMESİ ÖNCE YIKANIYOR...

Demirtaş Şantiyesi’ndeki Çakıl Ocağında Çakıl Yıkama Makinesi ile yıkanarak temizlenen asfalt malzemesi yol ve caddelere Serilmeye başlandı.

demirtaştan asfalt 3 89b69

 

23 MAHALLE İLE YAYLA YOLLARINDA 110 KM ASFATLAMA YAPILACAK...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in doğu mahalleleri muhtarlarına söz verdiği yol ve asfaltlama çalışmaları başladı. Yaklaşık 2 ay içerisinde Demirtaş merkez, Mahmutlar ve Kargıcak Mahallesi'ni kapsayan asfalt çalışması 23 mahalle ile onlara bağlı yayla yollarında devam edecek.

demirtaştan asfalt 4 f552e

BAŞKAN YÜCEL’E BÖLGE MUHTARLARINDAN TAM NOT...

Alanya Belediyesi tarafından Demirtaş merkezde yeni açılan imar yollarında başlatılan asfaltlama çalışmalarına nezaret eden bölge muhtarları, “Başkanımız Adem Murat Yücel, bizlerle gerçekleştirdiği toplantıda kendilerine ilettiğimiz talepleri bir bir yerine getiriyor. Bu taleplerin en önemlisi yollarımızın genişletilmesi ve asfaltlanması idi. Gerçekten kışın çamur yazın tozdan çok rahatsızdık. Şu an Başkanımızın bize doğu mahalleleri için söz verdiği asfalt Demirtaş merkezden başladı. Kendilerine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz.” diye memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

demirtaştan asfalt 5 c735f

BAŞKAN YÜCEL: “BÖLGENİN YOL VE ASFALT TALEPLERİNİ BU SEZONDA YERİNE GETİRECEĞİZ”...

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise; “Muhtarlarımızla tek tek görüşerek oluşturduğumuz program dahilinde yaz sezonunda 110 km asfalt dökerek, doğu bölgemizdeki asfalt ve yol ile ilgili tüm talepleri yerine getireceğiz. 17 kilometre asfalt yayla yolları için planladık. İnşallah yaz sezonda bölge halkının taleplerini yerine getirmiş olacağız.” dedi. 

 

 

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

 

Gazeteler