head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediyesi, Süleymanlar ve Gümüşgöze Mahalle sınırında çıkan orman yangınına 8 tanker, arazöz ve 2 iş makinesi ile destek sağlıyor. Ayrıca belediye ekipleri, Susuz Yaylası’ndaki yangın havuzlarına hava araçları için su takviyesi yapmaya devam ediyor. 30 kişilik belediye ekibi yangına müdahale ediyor...

gümüşgözede yangın 2 4bee4

ALANYA BELEDİYESİ EKİP VE ARAÇLARIYLA YANGIN SAHASINDA...

Süleymanlar ve Gümüşgöze Mahallelerini etkileyen orman yangınına Alanya Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden oluşan 30 kişilik ekip, 8 tanker, arazöz ve 2 iş makinesi ile destek oluyor. Susuz Yaylası’ndaki ekipler ise, yangın havuzlarına su takviyesi yapıyor. Yangın haberini alır almaz ekipleri faaliyete geçiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mızın Süleymanlar ve Gümüşgöze Mahallelerinin sınırında çıkan yangına 2 uçak, 3 helikopter, itfaiye araçları ile müdahale ediliyor. Alanya Belediyesi olarak 8 tanker, arazöz, 2 iş makinesi ve 30 kişilik bir ekiple destek oluyoruz. Susuz Yaylası’ndaki yangın havuzlarına ekiplerimiz tarafından su takviyesi yapılmaya devam ediliyor. Uçak ve helikopterlerin su ihtiyacını anında karşılamaları için ekiplerimiz yangın bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.

gümüşgözede yangın 3 e0710

YANGIN KISMEN KONTROL ALTINDA...

Yangının son durumu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yücel, “Şu an yangın kısmen kontrol altına alındı. Hem hava hem kara desteği ile soğutma ve söndürme çalışmaları devam ediyor.  Bir an önce yangının tamamen kontrol altına alınması için Alanya Belediyesi olarak her türlü çalışmayı ve desteği sağlıyoruz. Tüm kurumlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi. 

gümüşgözede yangın 5 0dbad

 

 

 

 

HABER: Halime Yağmur AKDAĞ

Gazeteler